Nettavisen.no

Kontakt oss
RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no

Apokalyptiske mørkemenn

Shopping med annonselenker

Mobilselskapet utfordrer de etablerte leverandørene

Oddsen med annonselenker

Shamrock Rovers ryster serielederen

Veteranene slår tilbake med et depressivt mesterverk.

Red Harvest
A Greater Darkness
Season of Mist/Indie dist.

Red Harvest har lenge gjort seg bemerket i den norske ekstremmetallscenen med sin ultratunge industrimetall. Nå er veteranene tilbake med et album som gir bandets beste prestasjon, selveste «Cold Dark Matter» (2000), knallhard konkurranse.

Ikke at de to påfølgende «Sick Transit Gloria Mundi» (2002) og «Internal Punishment Programs» (2004) var svake utgivelser, så langt ifra. Men med «A Greater Darkness» har bandet gravd seg ekstra langt ned i mørket og leverer en herlig monoton time apokalyptisk doom ingen kan gjøre dem etter.

Men en advarsel er på sin plass. Albumet er ekstremt vanskelig tilgjengelig for førstegangslytteren. Her får du nemlig ingenting gratis. Fra og med åpningslåten «Antidote» går det meste i samme tralten, noe som fort vil kjede et utålmodig publikum. Det er derfor viktig å sette den rette stemningen før du begir deg ut på denne reisen.

Skru av lyset, plasser hodetelefonene på knollen og få mørbank. Det er verdt det!

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

BIDRA I DISKUSJONEN

Gunnar Stavrum Her vil vi gjerne vite hva du mener om denne saken. Vi ønsker at du er registrert, fordi det gjør argumentene og synspunktene mer interessante. Dersom du har spesielle grunner til å kommentere uregistrert, kan du sende innlegget hit og begrunne hvorfor. I unntaktstilfeller vil vi publisere innlegg fra uregistrerte debattdeltakere etter redaksjonell redigering. Vær saklig og respektfull! Send en mail til moderering@nettavisen.no hvis du har innspill til moderatorene.
Gunnar Stavrum, sjefredaktør

comments powered by Disqus