RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fra romanse til naken-hevn

Sist oppdatert:
Før hun publiserte nakenbildene av John Arne Riise, hadde modellen Charlotte Fredriksen en het romanse med Liverpool-stjernen.

(SIDE2): Romansen blir bekreftet både av Riises rådgiver og Charlotte Fredriksen.

BAKGRUNN:Modell publiserte naken Riise

Som Side2 avslørte tirsdag, publiserte modellen Charlotte Fredriksen et nakenbilde av Liverpool-stjernen John Arne Riise på hennes svært profilerte blogg.

Hun la også til teksten: «Har du ikke sett den bleike rompa til John Arne Riise, så har du nå muligheten! Han ønsket vel oppmerksomheten, så her får du den John Arne. Takk for mail og god jul!».

Hadde romanse
Bakgrunnen var angivelig at han hadde sendt en rekke bilder til henne på epost.

Side2 kjenner til at de to hadde en het flørt og en svært god tone. Men det var før forholdet sprakk - og Fredriksen publiserte deler av innholdet i de private epostene fra den forhenværende beileren.

Fredriksen bekrefter tirsdag kveld at hun har hatt et forhold til Riise:

- Ja, vi har datet. Men det er en stund siden nå. Vi har ikke hatt kontakt på lenge, sier modellen til Side2.

- Er publiseringen av nakenbildet en hevn?

- Mer en «takk for sist» til John Arne. Jeg er vel ikke helt fornøyd med behandlingen jeg fikk, uten at jeg ønsker å gå i detalj, sier hun.

Bekrefter flørten
Også John Arne Riises rådgiver Jon Kvalheim bekrefter at det har vært en nær kontakt mellom modellen og fotballstjernen.

- Det jeg vet er at de to flørtet en kort stund høsten 2005 og møttes et par ganger, sier Kvalheim i en tekstmelding. Han ønsker ikke å kommentere romansen ytterligere.

På Liverpool-besøk
Flere kilder med kjennskap til den hemmelige flørten, opplyser til Side2 at Charlotte Fredriksen blant annet reiste på besøk til John Arne Riise i Liverpool. Flybilletten var bestilt - og betalt - av fotballproffen.

Side2 har også fått se mailkorrespondansen mellom modellen og John Arne Riise, der han på ingen måte legger skjul på at han ser frem til at hun skal komme på besøk til fotballbyen...

- Fra jenteblad
Riises rådgiver, Jon Kvalheim, skriver i en tekstmelding at bildet Fredriksen publiserte, er fra en reportasje i magasinet [mag], samt at Riise «ikke har sendt henne bildet på noe julekort!».

- Utover det har jeg ingen flere kommentarer til hva en glamour-modell skriver på sin blogg, skriver han.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere