RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Frp må tåle homosex først

Sist oppdatert:
Mener man må stille samme krav til Frp som partiet gjør til innvandrere.

(iBergen.no) : Unge Høyre reagerer på forslaget fra Fremskrittspartiets Per-Willy Amundsen, som i et intervju med Bergens Tidende i dag foreslår å teste innvandrere i norsk språk og kultur før de blir sluppet inn i Norge.

Blant annet vil Amundsen vise innvandrerne en video av toppløse damer og menn som kysser, noe han mener nye landsmenn både bør være forberedt på og fullt ut akseptere hvis de skal bo i Norge.

Torbjørn Røe Isaksen, som er leder i Unge Høyre, mener Frp-politikerne bør testes på samme måte.

– Det er ikke bare innvandrere som kan trenge å bli testet i om de mener at det er greit at personer av samme kjønn har sex. For ikke lenge siden uttalte Frps Odd Djøseland at han ville ha homofrie strender, fordi heterofile kunne føle ubehag ved å bli betraktet som objekter av homser og lesber, sier Isaksen.

– Carl I. Hagen har også sagt at han syns det er trist med forherligelsen av homofili gjennom Europridefestivalen, sier Isaksen.

Han vil derfor samle Amundsen, Djøseland og Hagen for å vise dem en homsefilm, før de tar endelig stilling til Amundsens forslag.

– Jeg er åpen for alle gode forslag som bedrer integrering og sikrer at de som kommer hit gjør det på et rimelig grunnlag. Men dette minner om innvandringspolitisk råpopulisme, sier Isaksen.

Les flere nyheter på www.iBergen.no

Se Nyhetskanalen gratis på TV 2 Sumo

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere