RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

WOW for et spill

Sist oppdatert:
Vi har testet utvidelsespakken til «World of Warcraft», «The Burning Crusade».

(Spillmagasinet): Onlinerollespillet «World of Warcraft» er et av verdens mest populære spill akkurat nå. Det har over åtte millioner aktive spillere, selger fortsatt som hakka møkk, og det har blitt skrevet spaltemeter på spaltemeter om spillet.

Nå er Blizzard, utviklerne, klare med den første utvidelsespakken, og «The Burning Crusade» byr på masse nytt innhold. Dette er noe annet enn de syltynne melkekuene endel andre utviklere og utgivere kaller «utvidelsespakker».

Nytt kontinent

Den største nyheten er det nye og kjempestore kontinentet Outland . Det er forbeholdt spillere med kraftige figurer og byr på de heftigste fiendene, mest utfordrende oppdragene, vanskeligste hulene, og vakreste omgivelsene noensinne sett i «World of Warcraft».

En annen stor nyhet er muligheten til å nå nivå 70, det vil si at figurene dine kan bli mye kraftigere i «The Burning Crusade» enn i originalen. Og når du når 70 kan du kjøpe deg et (svindyrt) flygende dyr og fly rundt i Outland .

Oppgraderbare gjenstander

Når du har en så kraftig figur kan du selvfølgelig ikke løpe rundt med det samme utstyret som på nivå 60, og utvidelsespakken inneholder flere hundre nye, mektige og stilige våpen, rustninger og andre ting.

Enkelte gjenstander kan oppgraderes ved hjelp av ulike typer juveler, og på den måten tilpasses spillestilen din. Som forventet er ikke det bare bare, skal du ha de beste juvelene må du enten være god i jewelcrafting og bearbeide «rå» juveler eller få noen til å hjelpe deg.

To nye raser

Blizzard har implementert to nye raser, Blood Elves (som hører til Horde ) og Alliance-rasen Dranei . Begge er flotte å se på og åpner for spennende muligheter - med Blood Elves får Horde tilgang på den tidligere Alliance-eksklusive Paladin -klassen, mens Dranei lar Alliance lage Shaman -figurer (tidligere bare tilgjengelig for Horde).

Mindre grupper

I tillegg til alt det nye innholdet, har utviklerne gjort en rekke forandringer i selve spillet. Den kanskje mest omdiskuterte er at raid-gruppene (de du drar på tokt med) i Outland ikke kan være like store som før.

Mange har brukt flere hundre timer på å sette sammen og trene opp slike grupper, og er irriterte fordi taktikkene deres ikke fungerer i «The Burning Crusade». Vi er derimot fornøyde, det blir mye mindre mas og venting før en kan sette igang og dra på tokt.

Gjør et allerede bra spill enda bedre

Vi kunne skrevet side opp og side ned om alt som er nytt i «The Burning Crusade» og hvor bra det er, men da hadde vi holdt på til langt ut i februar. Vi nøyer oss derfor med å si at utvidelsespakken gjør et allerede kjempebra spill enda bedre, og den er et must for alle «World of Warcraft»-spillere.

Vi sees i Outland !

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere