RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fakkeltog for hopphelten

Foto: Arne Tvervaag/Scanpix
Sist oppdatert:
Anders Jacobsen fikk en varm velkomst da han endelig kom hjem til Hønefoss.

Se velkomsten på web-tv!

Det var bare pressen som møtte opp på Gardermoen for å ønske Anders Jacobsen velkommen hjem etter seieren i hoppuka. Det har sin helt naturlige årsak: Folk var i full gang med å forberede velkomsten hjemme i Hønefoss.

Hoppkomiteen har gitt pressen forbud mot å snakke med Anders Jacobsen, men den 21 år gamle hoppkometen snakket ifølge TV 2 mer enn gjerne med de mange som ventet på ham da han ankom Hønefoss.

- Jeg må bare si tusen takk til alle som kom. Det betyr veldig mye for meg, sa Jacobsen til de fremmøtte.

Nå er planen å slappe av litt hjemme. Det Anders Jacobsen aller helst vil, foruten å sove, er å treffe noen gode kamerater og bare slappe av.

- De dagene som kommer nå, blir veldig viktig i forhold til resten av sesongen. Det gjelder å ikke bli helt utladet, men at jeg klarer å komme meg litt opp igjen. Det går mest på det mentale. For hoppformen er der. Og jeg tror jeg kan klare å beholde den så lenge jeg klarer å ha ro, sa Jacobsen til Nettavisen tidligere på dagen.

Nå venter to dager uten hopping. Neste verdenscuprenn går av stabelen i Vikersund førstkommende helg, og treningen i Vikersund-bakken starter torsdag.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere