Nettavisen.no

Kontakt oss
RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Foto: Scanpix/Knut Falch

Karrieretrøbbel for Giske

Promotion med annonselenker

Så lett fikser du dette!

Oddsen med annonselenker

Slik ser du landskampene på TV

Kulturminister Trond Giskes nære bånd til kongefamilien skaper irritasjon i LO.

Sentrale støttespillere for Trond Giske har gitt beskjed om at han bør kutte sin nære kontakt med sine venner i kongefamilien, skriver VG.

Jan Davidsen, leder i Fagforbundet, sier han har gitt Giske beskjed om å tone ned kontakten. Gerd Liv Valla skal ha advart Giske mot at båndene til Ari Behn og andre «kongepudler» kan skade hans posisjon i Arbeiderpartiet.

- Trond har gjentatte ganger fått kongeadvarsler, men han kutter ikke båndene. Årsaken til det er at han liker det, sier en kilde som har jobbet tett med Giske siden tidlig på 1990-tallet.

Giske selv påpeker at han har kjent Ari Behn siden han var lagerarbeider, og at han ikke dropper nære venner på grunn av hvem de gifter seg med.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

BIDRA I DISKUSJONEN

Gunnar Stavrum Her vil vi gjerne vite hva du mener om denne saken. Vi ønsker at du er registrert, fordi det gjør argumentene og synspunktene mer interessante. Dersom du har spesielle grunner til å kommentere uregistrert, kan du sende innlegget hit og begrunne hvorfor. I unntaktstilfeller vil vi publisere innlegg fra uregistrerte debattdeltakere etter redaksjonell redigering. Vær saklig og respektfull! Send en mail til moderering@nettavisen.no hvis du har innspill til moderatorene.
Gunnar Stavrum, sjefredaktør

comments powered by Disqus