RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Solskjær: - Derfor er vi så gode

Sist oppdatert:
Ole Gunnar Solskjær og Manchester United slapp med skrekken mot Benfica i Champions League.

MAN.UTD.-BENFICA 3-1:

I fjor slo Benfica ut Manchester United av Europa. Onsdag skremte de Alex Ferguson og Ole Gunnar Solskjær igjen. Engelskmennene kunne ikke tape hvis de skulle avansere, men etter 27 minutter dunket Nelson ballen opp i krysset bak Edwin van der Saar.

Da ble det stille på Old Trafford. Mange fryktet nok en ny, flau exit fra Europa.

Viktig scoring
Rett før pause ble imidlertid alle negative tanker sendt på dør. Ryan Giggs la et pent frispark til Nemanja Vidic, og serberen som scoret mot Norge, headet ballen i mål.

Det var akkurat det United trengte før pause, og etter hvilen var det aldri tvil. Benfica truet sjelden, og etter en time ble Giggs avslutter i stedet for tilrettelegger. Cristiano Ronaldo la inn fra høyre, og Giggs scoret et sjeldent mål med hodet.

Kvarteret før slutt satte så Louis Saha punktum med 3-1. Ole Gunnar Solskjær gjorde comeback etter skade da han kom innpå 11 minutter før slutt.

- Vi er bedre på kontringer nå
- Den siste timen viste vi hva som bor i laget, sa en fornøyd Solskjær til TV 3 etter kampen.

Og fortalte hvorfor han mener dette United-laget går fra seier til seier.

- Det er vanskelig å sammenlikne forskjellige lag, men vi har unge spillere med fart, og spillere som kan gjøre ting på egen hånd. Tidligere har det vært mer ro. Vi har holdt mer på ballen. Nå er vi blitt flinkere på kontringer, sa 33-åringen.

Tøff motstand venter
Etter FC Københavns seier mot Celtic, avanserer dermed United som gruppevinner. Det betød mye, men ikke mer enn at 8. delsfinalen trolig blir en knalltøff affære.

Manchester United trekkes mot én av følgende lag: Barcelona, Inter, PSV Eindhoven, Roma, Real Madrid, Porto eller Lille.

- Det er ingen drømmetrekning. Det er vel 8-10 lag som kan vinne turneringen så det blir vanskelig uansett, sier Solskjær.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere