RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Truseløs Britney på nett

Sist oppdatert:
Etter noen år på sidelinjen er Britney Spears definitivt tilbake som en av verdens mest omtalte damer.

(SIDE2): En av verdens mest kjente blogger for pornografisk innhold har to dager på rad trykket det de hevder er de mye omtalte bildene av en truseløs Britney Spears.

Peker og ler
For ikke så lenge siden gispet verden når en kjent kvinne viste frem leggene sine. I dag er det imidlertid slik at man bare peker og ler når Britney Spears viser frem underlivet sitt, skriver ABC News.

Spears er den foreløpig siste i rekken av kjente kvinner som har vist frem puppene eller underlivet sitt til fotografene.

Utagerende trio
Etter at hun søkte om skillsmisse fra Kevin Federline har tobarnsmoren Britney Spears virkelig vist seg frem som en partyløve. Den siste tiden sammen med Paris Hilton og Lindsay Lohan.

Britney ser opp til Paris Hilton, hevder sistnevntes representant Elliot Mintz, ifølge MTV.

- Det vi ser her er tre sjeldent ressurssterke damer som genererer ekstremt med oppmerksomhet, penger og overdreven smisking. De er lei av at andre forsøker å følge i deres kjølvann og forsøke å skape oppmerksomhet, sier han videre.

Bildene sirkulerer
Ifølge bloggen Perez Hilton er Britneys truseløse episoder et klassisk bevis på at hun søker oppmerksomhet.

- Hun vil at bildene skal bli tatt. Hun vil ha oppmerksomhet. Hun vil at folk skal snakke om henne.

Bildene av det man hevder er Britney uten truser sirkulerer nå på på nettet og er publisert på flere blogger, og de er hakket mer avslørende enn de som er sendt ut på de internasjonale bildebyråene.

Den danske avisen Ekstra Bladet er blant de skandinaviske avisene som har gått lengst i å vise de omtalte bildene. Tirsdag ettermiddag kjørte avisen de avslørende bildene som toppsak på sine nettsider.

Ingen tilfeldighet
De tre festglade damene Britney, Paris og Lohan har uansett satt i gang en trend som man kanskje håper er forbigående. Lohan har blitt fotografert uten truser fire ganger bare i løpet av den siste måneden, og ingen tror det er tilfeldig.

- Man skulle tro hun enten brukte truser eller bukser, eller at hun var mer forsiktig hver gang hun stiger ut av en bil. Fire ganger. Det er ikke noe uhell, det er et bevisst valg, skriver Perez Hilton om Lindsay Lohan.

Tilsvarende bilder av en truseløs Paris Hilton har også sirkulert i høst. Så Britney Spears har hatt gode læremestere.

Så man kan spørre seg hvilke stunt de tre damene gjør for å overgå hverandre i tiden fremover.

Vi har tidligere laget karusell med bilder av Britneys merkelige motevalg. Den ser du under.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere