RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Bæd, bæd Bond

Sist oppdatert:
Daniel Craig som James Bond skyr frydefullt ingen midler for å revitalisere agent 007 og skape en røffere og mer hardtslående James Bond. Oppdraget er vellykket.

(SIDE2:) En uke etter at store deler av verden har tatt imot Bond 21 - eller Bond nr 1 - Daniel Craig - er «Casino Royale» klar for norske kinoer.

Det er ingen grunn til å tro at han ikke vil utføre sin agentgjerning på toppen av kinolistene også her til lands. I hjemlandet har den nye Bond-filmen satt ny rekord. For Daniel Craig må det være en lettelse, etter den harde kritikken. Craig er den nye Bond fra hver pore i kroppen. Han paraderer aldri, han spiller.

Ukens storfangst

Gamle Bond er død - leve den nye James Bond. Daniel Craig gjør alle blonde spådommer til skamme og revitaliserer hele agent 007. En skikkelig bæddie er Bond, ikke langt unna de skurkene han skal ta. Mindre morsom, men langt mer potent på mange vis. Og jenter og gutter - se opp for Vesper Lynd.

Les mer: Freske avspark fra Bond

Ukens mest stilsikre

Der James Bond både feiler og ikke har vent seg til smokingen ennå, ser John Travolta og James Gandolfini ut som de har levd i dressene sine i ukesvis i denne kriminalfilmen hensatt til slutten av 1940-tallet. Med godt øye for periodedrama og med skjevt blikk på film noir, serverer Todd Robinson historien om sin politi-bestefar som fakket to av USAs mest bisarre mordere, spilt av Jared Leto og Salma Hayek.

Les mer: Stilig Travolta

Ukens lærergjerning

Når 15 år gamle Michael opplever at moren forlater sin velstående kjæreste og drar ham til en av Berlins mer slitne bydeler, må guttungen kjempe tilbake. God ungdomsberetning om hvor lett det er å falle utenfor.

Les mer:Tøff liten tysker

LES FLERE ANMELDELSER HER.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere