Nettavisen.no

Kontakt oss 468 30 050

- Vil ikke spille mer for Brann

Promotion med annonselenker

Denne dingsen trenger alle kontor

Oddsen med annonselenker

André (18) fikk England-sjokk: - Jeg klarte ikke mer

Robbie Winters ga Brann klar beskjed i dag. Også Miller vil forlate klubben.

BRANN STADION (iBergen.no): Både Robbie Winters og Charlie Miller har gitt Brann beskjed om at de ikke lenger vil spille for Brann.

- Jeg ønsker ikke lenger å spille for Brann. Det sier Robbie Winters til iBergen.no tirsdag formiddag. Den samme beskjeden ga Winters til sportslig leder Per-Ove Ludvigsen i et møte like før iBergen.no traff ham.

- Jeg har spilt min siste seriekamp for Brann på Brann Stadion, sier Winters, og fortsetter:

- Jeg har et sterkt ønske om å komme hjem. Det veier mye og at min datter snart begynner på skolen.

Per-Ove Ludvigsen bekrefter nå i formiddag overfor et samlet pressekorps at begge skottene har gitt beskjed om at de ønsker å forlate klubben. Ifølge Ludvigsen er det familiære årsaker som gjør at Winters vil forlate klubben.

- Slik jeg har forstått det, ønsker han å være i Skottland eller England, der han er i nærheten av familien, sier Ludvigsen til de fremmøtte journalistene.

- Gitt alt
- I løpet av den perioden jeg har vært her, har jeg alltid gjort mitt beste, jeg har alltid ytt 100 prosent for klubben. Jeg føler jeg har gjort mitt her, sier Winters.

Møtet mellom Winters og Ludvigsen varte bare i ti minutter. Ifølge Winters er Brann må innforstått med at han ikke lenger vil spille for klubben, men understreker at ingenting kommer til å skje før overgangsvinduet åpner i januar. Skotten ser dermed for seg at han kan komme til å spille Royal League-kamper for Brann på stadion, men altså ingen flere seriekamper.

- Jeg trenger nye omgivelser og ny inspirasjon, sier han til iBergen.no.

- Ikke motivert
Også Charlie Miller bekrefter tirsdag overfor iBergen.no at han ønsker seg bort fra klubben.

- Jeg ønsker ikke lenger å spille for Brann. Av ulike årsaker som jeg ikke har lyst å snakke om nå, har jeg lyst å forlate Brann, sier Miller, og fortsetter:

- Jeg er fornøyd med hele apparatet og klubben forøvrig, men for meg er det på tide å dra, sier Miller. - Jeg er ikke lenger motivert til å spille kamper for Brann.

Ifølge Per-Ove Ludvigsen har ikke Brann mottatt noen henvendelser fra noen andre klubber på de to skottene.

- Jeg regner ikke med å få mye penger for Winters, men vi skal ha en kompensasjon, sa Ludvigsen.

Brann vil ta hensyn til Winters ønske, siden det begrunnes med familiære hensyn. Nå det gjelder Miller sier Branns sportslige leder at situasjonen blir en litt annen, siden det er andre omstendigheter som gjør at han vil dra.

Mjelde: - Ingen kommentar
- Dette er ikke noe jeg diskuterer med deg. Per-Ove har hatt et møte med Robbie. Dette er intern logistikk, og de som skal uttale seg om saken, gjør det, sier Brann-trener Mons Ivar Mjelde til iBergen.no.

- Er Robbie Winters med i fremtidsplanene dine?
- Ingen kommentar.

- Som trener, har du ingen tanker om at spillerne dine vil vekk?
- Dette er ikke noe jeg tar med deg.

51 mål
Robbie Winters debuterte for Brann 25. august 2002. Skotten, som blir 32 år kommende lørdag, har spilt 121 kamper for Brann, og scoret 51 mål for klubben. Han har kontrakt med Brann ut 2007-sesongen.

Charlie Miller debuterte for Brann i juli 2004. Han har spilt 75 kamper for klubben, og scoret 23 mål. Også han har kontrakt ut 2007.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

BIDRA I DISKUSJONEN

Gunnar Stavrum Her vil vi gjerne vite hva du mener om denne saken. Vi ønsker at du er registrert, fordi det gjør argumentene og synspunktene mer interessante. Dersom du har spesielle grunner til å kommentere uregistrert, kan du sende innlegget hit og begrunne hvorfor. I unntaktstilfeller vil vi publisere innlegg fra uregistrerte debattdeltakere etter redaksjonell redigering. Vær saklig og respektfull! Send en mail til moderering@nettavisen.no hvis du har innspill til moderatorene.
Gunnar Stavrum, sjefredaktør

comments powered by Disqus