RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nyansatt i NTF

Sist oppdatert:
Eskil Andreassen er ansatt i Norsk Toppfotball som leder for digitale medier. 32-åringen kommer fra jobben som prosjektleder i TV2 Sporten.

Norsk Toppfotball har dermed seks ansatte.

Andreassen har hovedfag i informasjonsvitenskap fra UiB med hovedvekt på samarbeid over internett og utvikling av informasjonssystemer. Han har vært foreleser, veilder og stipendiat ved Institutt for Informasjonsvitenskap, UiB.

TV2-bakgrunn
NTFs nyansatte kommer fra TV2 Sporten der han har jobbet med en rekke prosjekter de ni siste årene. Andreassen begynte med grafikkavvikling, og har siden arbeidet med utviklingen og gjennomføringen av FotballXtra. I tillegg var han blant annet prosjektleder for Tour de France, fotball-EM i 2004 og nå senest fotball-VM i sommer.

CMS
I Norsk Toppfotball skal Andreassen jobbe med utviklingen av digitale medier - med hovedfokus på utnyttelse av bildearkivtjenesten CMS.

- Dette er en meget viktig stilling med tanke på den digitale revolusjonen. Den treffer klubbene midt i deres daglige drift og forvaltning. Eskil er en av landets beste på området, og jeg er stolt over å ha han med på laget, sier direktør Kjetil Siem.

- Jeg gleder meg til å komme igang. Dette blir spennende, sier Eskil Andreassen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere