RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: DAN VIDETICH/SCANPIX

Vidunderbarn tålte ikke varmen

Verdens mest omtalte golftalent, Michelle Wie (16), måtte fraktes bort i ambulanse etter at heten tok knekken på henne under John Deere Classic.

Hawaii-jenta slet lenge i varmen i Illionois, før hun måtte resignere fredag. I følge Wies offisielle fanside, hade hun vist tydlige tegn på at noe var på ferde under mye av runden.

16-åringen, som med dette gjorde sitt femte forsøk på å klare cuten på herrenes PGA-tour - uten å lykkes - bestemte selv å avbryte runden da hun innså at det kunne gå riktig ille.

- Michelle hadde flere alvorlige symptomer. Hun hadde vondt i magen, var svimmel og hadde problemer med å puste, sier agent Ross Berlin.

Vidunderbarnet skal flere ganger ha holdt seg for munnen, som om hun var i ferd med å kaste opp, under runden fredag.

Etter en prat med foreldrene, bestemte jenta seg for å bryte. Hun fikk da hjelp av medisinsk personell og ble fraktet bort i ambulanse. Hun fikk raskt gjennopprettet væskebalansen og er nå i fin form.

Temperaturen i Illinois fredag var på over 31 grader i skyggen, men sola og luftfuktigheten gjorde det svært krevende for kroppen.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere