Nettavisen.no

Kontakt oss
RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Foto: DAN VIDETICH/SCANPIX

Vidunderbarn tålte ikke varmen

Reisetips med annonselenker

Dette er Norges råeste skihoteller

Oddsen med annonselenker

Norge kan stå for et mirakel

Verdens mest omtalte golftalent, Michelle Wie (16), måtte fraktes bort i ambulanse etter at heten tok knekken på henne under John Deere Classic.

Hawaii-jenta slet lenge i varmen i Illionois, før hun måtte resignere fredag. I følge Wies offisielle fanside, hade hun vist tydlige tegn på at noe var på ferde under mye av runden.

16-åringen, som med dette gjorde sitt femte forsøk på å klare cuten på herrenes PGA-tour - uten å lykkes - bestemte selv å avbryte runden da hun innså at det kunne gå riktig ille.

- Michelle hadde flere alvorlige symptomer. Hun hadde vondt i magen, var svimmel og hadde problemer med å puste, sier agent Ross Berlin.

Vidunderbarnet skal flere ganger ha holdt seg for munnen, som om hun var i ferd med å kaste opp, under runden fredag.

Etter en prat med foreldrene, bestemte jenta seg for å bryte. Hun fikk da hjelp av medisinsk personell og ble fraktet bort i ambulanse. Hun fikk raskt gjennopprettet væskebalansen og er nå i fin form.

Temperaturen i Illinois fredag var på over 31 grader i skyggen, men sola og luftfuktigheten gjorde det svært krevende for kroppen.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

BIDRA I DISKUSJONEN

Gunnar Stavrum Her vil vi gjerne vite hva du mener om denne saken. Vi ønsker at du er registrert, fordi det gjør argumentene og synspunktene mer interessante. Dersom du har spesielle grunner til å kommentere uregistrert, kan du sende innlegget hit og begrunne hvorfor. I unntaktstilfeller vil vi publisere innlegg fra uregistrerte debattdeltakere etter redaksjonell redigering. Vær saklig og respektfull! Send en mail til moderering@nettavisen.no hvis du har innspill til moderatorene.
Gunnar Stavrum, sjefredaktør

comments powered by Disqus