Nettavisen.no

Kontakt oss
RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no

På fest hos dronningen

Reisetips med annonselenker

11 drømmeturer alle bør ha opplevd

Oddsen med annonselenker

Bryter ut i latter av kompisens Godset-mobbing

Eventyreren Rune Gjeldnes er i hageselskap på Buckingham Palace.

Rune Gjeldnes er den første i verden som har krysset alle de tre store isflatene på jorden; Grønland, Polhavet og Antarktis. Sammen med månefarer Buzz Aldrin, og andre mennesker som har utmerket seg gjennom personlig vilje og innsats, er han invitert i selskap hos dronning Elisabeth og prins Phillip.

The Award
Prins Phillip etablerte The Duke of Edinburg Award i 1956, og femtiårs jubileet feires med hageselskap på Buckingham Palace 13. juli. The Award har som formål å inspirere ungdom til personlig og sosial utvikling, og arrangerer spennende og utfordrende aktiviteter.

Ikoner
Rune, Buzz Aldrin, fotballegenden Bobby Charlton, bokseren Henry Cooper, og andre «ikoner fra de siste femti årene», trekkes frem som rollemodeller og forbilder for ungdommene, og skal kaste glans over arrangementet.

Rune har med seg samboer Aina i selskapet.

- Vi gleder oss, forteller han til TV 2 Nettavisen. Det blir jo masse folk jeg har hørt mye om, og det blir spennende å hilse på dem!

Nok en fjær i hatten for Rune Gjeldnes, som ganske sikkert bytter ut ekspedisjonstøyet med finstas under festen.

Her kan du lese mer om The Award.

Her kan du lese mer om det britiske kongehuset.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

BIDRA I DISKUSJONEN

Gunnar Stavrum Her vil vi gjerne vite hva du mener om denne saken. Vi ønsker at du er registrert, fordi det gjør argumentene og synspunktene mer interessante. Dersom du har spesielle grunner til å kommentere uregistrert, kan du sende innlegget hit og begrunne hvorfor. I unntaktstilfeller vil vi publisere innlegg fra uregistrerte debattdeltakere etter redaksjonell redigering. Vær saklig og respektfull! Send en mail til moderering@nettavisen.no hvis du har innspill til moderatorene.
Gunnar Stavrum, sjefredaktør

comments powered by Disqus