RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Har aldri følt noe liknende

(foto: scanpix)
Sist oppdatert:
Italias trener Marcello Lippi var naturlig nok i ekstase etter VM-triumfen.

Italia ble verdensmestre søndag kveld etter at de slo Frankrike 5-3 på straffer. Italia, som begynte VM med Serie A-skandalen hengende over seg, og som fikk Gianluca Pessottos tragiske selvmordsforsøk midtveis under VM i tillegg, reiste seg mesterlig og stakk av med det gjeveste trofeet av dem alle.

Lippi var ekstatisk etter finalen.

- Jeg må takke spillerne. Dette er det mest tilfredsstillende øyeblikket i livet mitt. Å vinne VM er den største tilfredsstillelsen en trener eller fotballspiller kan føle. Jeg har vært så heldig å vinne Champions League og noen Serie A-titler, men jeg har aldri følt noe liknende, sa Lippi til italiensk fjernsyn.

Kaptein Fabio Cannavaro spilte sin 100. kamp for Italia i finalen, og fikk æren til å heve VM-trofeet over hodet.

- Tyskland vant VM i Italia, og nå har vi kommet hit og vunnet det. Ingen hadde trodd det før VM, men vi har klart det, og vi er så lykkelige, sa han.

Fabio Grosso fikk æren av å sette inn den avgjørende straffen.

- Det er utrolig emosjonelt. Ord kan ikke beskrive det. Kanskje vi ennå ikke har innsett hva vi har oppnådd. Vi ønsket virkelig å vinne, og til slutt klarte vi det også.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere