RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Popkarrieren starter her

Sist oppdatert:
Big Brother-baben Carina Dahl (20) drømmer om en sangkarriere. Bare et par uker etter BB-finalen er modellen aktuell med sin første musikkvideo «I Can't Save You», her på Side2.

(SIDE2): Glamourmodellen og sangfuglen Carina Dahl satser nå på musikken. Drømmen er en platekontrakt.

Lager musikkvideo
Det er en nydelig sommerdag på St. Haugen, hvor innspillingen av Carinas første video «I Can't Save You» skal foregå. Det er tidlig i morgentimene, men den blonde skjønnheten er allerede lys våken og klar for en hektisk dag. Carina setter seg ned i sminkestolen og forteller at det å spille inn video i regi av Side2, Sonen og TV2 Interaktiv er noe hun har gledet seg til.

-Nå gleder jeg meg skikkelig. Dette skal bli veldig moro. Det har gått slag i slag siden jeg kom ut av huset, men dette er noe av det jeg har gledet meg mest til, sier Carina til Side2.

Pappa styrer karrieren
Skjønnheten har fått musikken inn med morsmelken. Hennes far Diesel Dahl kjent fra gruppa TNT, har vært en stor inspirasjonskilde ifølge 20-åringen. Trondheimsjenta er foreløpig uten platekontrakt, men har fått god drahjelp av Stargate i produksjonen av låtene. Pappa er manager og ifølge Carina ganske streng:

-Vi kan kjefte på hverandre. Han er veldig opptatt av å ha fokus, sier Carina smilende til Side2.

Over 1 million treff
Carina sier til Side2 at siden hun gikk ut av huset, har hjemmesiden hennes hatt over 1 million treff. Ikke dårlig for en blond trønder som ikke engang vil være kjent som Big Brother-Carina. For en periode var 20-åringen også mest søkt på internett. Det er ingen tvil om at glamourmodellen er populære om dagen. Hun ligger blant annet på en åttendeplass på kremtoppen til Sol, som stemmes fram av leserne.

I vårt naboland Sverige er Carina og Anton veldig populære, mens kjendistatusen her hjemme enda har latt vente på seg. Carina håper nå at musikkkarrieren skal forandre dette.

Kjærlighetslivet blomstrer
For tiden pendler baben mellom kjæresten i Stockholm, familien i Trondheim og artistlivet i hovedstaden. Carina er nå på utkikk etter en leilighet i Oslo, slik at hun kan satse for fullt på sangkarrieren. BB-baben fant som kjent kjærligheten i huset med svenske Anton, og de to er enda like forelsket. Om et par dager skal de på en romantisk kjærlighetsferie.

I tiden etter huset har de to holdt sammen, men det at Anton studerer i Stockholm gjør at de to ikke kommer til å se hverandre så mye som de gjerne alltid vil.

- Jeg kommer til å savne han kjempemye. Men vi kommer til å holde kontakten flittig på telefonen og reise å besøke hverandre så mye det lar seg gjøre, sier en forelsket Carina til Side2.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere