Nettavisen.no

Kontakt oss 468 30 050

Se hva vi fant på internett

Reisetips med annonselenker

Det råeste hotellsalget akkurat nå

Oddsen med annonselenker

18-åringen forbløffet Tippeliga-eksperten: - Har vært enorm

Utrolige bilder, livredde reportere, sære røykringer, morsomme spill, utrolige spøker, imponerende talenter og mye mer.

Det finnes mange morsomme ferdighetsspill, særlig fra Popcap, men dette er kanskje kongen av alle ferdighetsspill?

Vi har ikke for vane å henvise til oss selv i denne spalten, men stakkars Øyvind som var på Tusenfryd hadde det ikke helt greit. Slik blir det en hysterisk video ut av.

Morsomme skøyerstreker
Hvis du hadde hatt nærmest ubegrenset tilgang på ressurser, hvordan ville du utført en skjult kamera-spøk? Vi er overbevist om at en gravemaskin, store mengder vann og mosjonister er noe vi ville ha forsøkt å kombinere.

Har du litt mindre penger, kan dette være et utrolig godt alternativ.

Å røyke er kanskje ikke den aktiviteten som er mest imponerende å se på, men røykringer har imponert mange til alle tider. Hvorfor ikke lage en røykring-kanon?

Overgangen fra å måtte lade om de eldste geværene til halv- og helautomatiske gevær har vært stor. Og som Discovery så fint sier det: «You can't say there isn't progress. In every war we kill each other in a new way.» I fremtiden kan vi få våpen som er enda mer ekstreme.

En litt dårlig dag på jobben?
Har du en dårlig dag på jobben, kan denne sangen enten få deg i godt humør eller dra deg enda lenger ned i dysterheten.

Bilder tatt med infrarøde kameraer på dagen kan gi helt fantastiske bilder. Se en rekke eksempler her.

Da du gikk på skolen tenkte du vel ofte over hva du ønsket å bli når du ble stor. Politimann, ingeniør, brannmann, bussjåfør og andre tradisjonelle yrker overveise ofte. Men lurte du noen gang på om du skulle blir stein-stabler?

Uvanlig ekstremsport
Det finnes en del spennende ekstremsporter, og denne er kanskje den rareste av de alle. Det mest utrolige er at gutten er flink på det han driver med.

Jazz og DJ-musikk er ikke typisk det som du lett forbinder med hverandre, men det går faktisk an å gjøre jazz-musikk med en rekke flinke DJ-er. Se den utrolige kombinasjonen her.

Har du noen gang hatt den følelsen av at du er naken ute blant folk? Stakkars japanere.

La deg også imponere av noen av de mest utrolige talentene fra den nye amerikanske serien America's Got Talent: Her, her, her, her, her, her, her og sistemann som er en buktaler som snakker ute av synk.

I går ble Bush 60 år, og i den forbindelse avslutter vi med noen av hans mest minneverdige øyeblikk.

Tidligere nettoppdagelser:

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

BIDRA I DISKUSJONEN

Gunnar Stavrum Her vil vi gjerne vite hva du mener om denne saken. Vi ønsker at du er registrert, fordi det gjør argumentene og synspunktene mer interessante. Dersom du har spesielle grunner til å kommentere uregistrert, kan du sende innlegget hit og begrunne hvorfor. I unntaktstilfeller vil vi publisere innlegg fra uregistrerte debattdeltakere etter redaksjonell redigering. Vær saklig og respektfull! Send en mail til moderering@nettavisen.no hvis du har innspill til moderatorene.
Gunnar Stavrum, sjefredaktør

comments powered by Disqus