RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ukeslutt: Ifølge internett ...

Sist oppdatert:
Politikere som drites ut, dataspill på revyscenen, spektakulære sandstormbilder og 600 spiker. Det er ukeslutt, ifølge internett.

Det er et eller annet med klassiske spill: Det er veldig enkelt å gjøre det om til underholdning i form av en revy. Klarer du å kjenne igjen noen av spillene her?

Du må tenke annerledes
Å tenke utenfor boksen er et ganske morsomt konsept, du må virkelig vri hjernen for å komme opp med helt selvsagte svar. Her får du muligheten til å sjekke om du klarer å svare på tre spørsmål som er plassert i tre bilder. Svarene kommer rett under, så ikke bla ned på siden før du vil se fasiten.

Det har lenge vært populært å lage egne musikkvideoer med miming på nettet. Nå tas det et skritt videre, og gjengen i Mario har nå fått sin egen litt spesielle musikkvideo.

Ting står helt på hodet
Gutta i XL skrudde fra hverandre et helt hotellrom, men det var i grunn ikke mye oppfinnsomt i forhold til hva denne gjengen har klart å gjøre med noen hundre spiker og en liten leilighet.

Uten å gå for mye inn på detaljer, finnes det en del interessante spill på nettet der hensikten er å gjette om du for eksempel ser på en pupp eller armhule ut i fra et lite utsnitt av et bilde. Nå har det kommet en ny variant i serien: Klarer du å se forskjell på en hjemløs person og Jesus?

Film for Ice Age-fans
Trailere er ikke noe vi tar med så ofte, men denne åpningssekvensen fra animasjonsfilmen Burning Safari er utvilsomt verdt å få med seg. Får meg til å tenke på det nevrotiske dyret i Ice Age...

Sandstormer kan være et usedvanlig spektakulært syn.

Har du noen gang gjort ting når du har vært alene som du ikke har vært utpreget stolt av? Denne videoen er et prakteksempel på at det kan være greit å sjekke at ingen ser deg før du begynner å danse.

Colbert driter ut nok en politiker
Stephen Colbert har blitt en kultperson i USA med sitt fantastiske satiriske show, og han fornærmet blant annet Bush i stor stil på en middag nylig hvor Bush var tilhører. Her kan du se ham i et intervju med en senator som mener at de ti bud bør ha sin plass i Kongressen. Senatoren kommer ikke veldig godt ut av det.

Og så avslutter vi med en video av en landgang som ikke gikk helt som planlagt. Kvikksand finnes åpenbart ikke bare i jungelen.

Har du kommet over noe spennende på internett? Send oss ditt tips!

Tidligere nettunderfundigheter

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere