RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Her er de hotteste solbrillene

solbriller, sol, sommer, shades
solbriller, sol, sommer, shades Foto: Sigrid Bjørkum
Sist oppdatert:
Sommeren er offisielt i gang, og fine solbriller er et must. En gråværsdag kan brukes til å finne solisene som gjør deg populær på stranden. Vi viser deg hvilke du skal ha!

Sommeren er tiden for å komme seg ut, sole seg og bade. Folk stimler til stranden med solbriller og bikini, og de fleste er opptatt av hvordan de ser ut. Solbriller er ofte det tilbehøret folk legger merke til og bruker mest penger på.

Solbrillemoten i år er enkel. De skal være så store! Plast er materialet som blir mest brukt, gjerne i kombinasjon med en gradert fargetone på glassene. Ray-Bans klassiske pilotmodell har vært en gjenganger verden over i mange år, og i år er aviator-trenden sterkere enn noensinne.

På Krogh Optik i Bergen forteller de at norske jenter ofte velger solbriller etter merke istedenfor stil. De vil ha merker som folk kjenner igjen, og da blir ofte prisen deretter. Guttene er litt lettere å selge til, de ender som oftest opp med et par Ray-bans.

Randi og Geir viser deg her hvilke solbriller du vil trekke mest oppmerksomhet med på stranden i sommer.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere