RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ifølge internett ...

Sist oppdatert:
Nyhetssendinger som går skeis, finsk musikk på sitt dårligste og verdens mest pinlige toalett. Vårt skjeve fredagsblikk er tilbake.

Finnene gjorde stor suksess under Eurovision med sin ekstreme rock. En musikkvideo fra et noe eldre finsk band har en stund sirkulert på nett, og nå kan du se den her. Det er virkelig god underholdning - og definitivt noe annet enn Lordi.

Nyhetssendingene som gikk galt
Det er aldri så moro å se på nyhetssendinger som når noen dummer seg ut, og her har du noen virkelig gode eksempler på hva som ikke bør gjøres under en direktesending.

Nå kan du utforske dine kunstneriske egenskaper uten å nødvendigvis være flink til å tegne. På denne nettsiden kan du selv lage ditt eget tegneserie-ansikt.

Spillmagasinet hadde for noen måneder siden en svært populær spillanmeldelse som fikk tittelen «Spretne spillpupper». Vi har nå funnet et spill på nettet som like gjerne kunne fått den tittelen. Her er det et kampsport-spill med relativt dårlig grafikk, hvor de likevel har klart å få puppene til å være livlige.

Kommer du deg ut av rommet?
Nettspill der du skal forsøke å komme deg ut av et låst rom har blitt utrolig populært, og det dukker stadig opp nye. Her kan du spille «Out».

Dette videoklippet er kort, men det vil likevel definitivt være verdt klikket. Det er ikke ofte en ser et stunt fungere så bra.

Levende bombefly
På vei hjem etter jobb forrige uke snakket jeg i telefonen, og med ett hørte jeg høy banning. Noe hadde åpenbart skjedd. Det viste seg at hun hadde blitt offer for levende bombefly, bedre kjent som måker og hadde fått en godt plassert ladning midt i hodet. Nettopp dette problemet er temaet i dette spillet, der det handler om å skyte små og store fugler før de slipper sine skitne ladning på deg.

Å gå inn på et toalett er ikke alltid en spennende opplevelse, men i Taiwan er det nå laget et toalett som både kan være pinlig for de besøkende - og som du ikke skal se bort i fra kan bli en turistmagnet. Se de utrolige bildene her.

Noe er galt med siden...
Sider som Odalizer var lenge populære der en kunne oversette innholdet til ekstrem dialeket eller kanskje med en liten vulgær undertone. Nå har det dukket opp en side som kalles Crazy Styles, som virkelig tuller med teksten visuelt.

Til slutt avslutter vi med en fantastisk fremførelse av en sang vi ikke kan...

Tidligere nettunderfundigheter

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere