RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Det store Cola-eksperimentet

Sist oppdatert:
Helgen er over oss igjen, og vi har samlet noen morsomme og underfundige steder på nettet som du ikke bør gå glipp av.

Da jeg var mindre var en av de store gledene å fylle et kinderegg med varmt vann og bakepulver. Så er det bare å riste og kaste egget så fort som mulig. Resultatet er et ganske spennende fenomen for en liten gutt.

Det er nok noe av det samme som ligger bak det store Cola Light + Mentos-eksperiment. Har du noen gang forsøkt å slippe mentos-pastiller ned i en brusflaske? Med litt øvelse, kan dette bli resultatet.

Synes du det er mye stress å sendre rundt invitasjoner til alle vennene dine når du skal ha en bursdag? En ny norsk gratistjeneste lar deg samordne alle invitasjonene dine, og tjenesten holder også styr på hva de som har fått invitasjonen har svart.

Gjenoppstår Mr. Baywatch?
Personlig har jeg ikke alt for masse sans for David Hasselhoff, men det er liten tvil om at hans store hit-serie ble en integrert del av min barndom.

Nå ser det ut til at han er mer populær enn på lenge. De to siste årene har han vært invitert på finalen i American Idol, Telenor har laget reklamekampanjer med han i fokus og nå har det blitt startet en egen kampanje for å få Mr. Baywatch inn på hitlistene igjen.

denne nettsiden kan du registrere deg, og når mange nok har registrert seg, vil du få en e-post der du bes om å kjøpe en David Hasselhoff-sang på iTunes. På den måten håper de å få ham tilbake på topp.

Fargeløst fargebilde
Optiske illusjoner er en sikker vinner på nettet, og dette videoklippet er mer imponerede enn mye annet. Det får faktisk et svart/hvitt-bilde til å se ut som om det har farger.

At katter ofte fisker i fiskeboller er ikke et ukjent fenomen. At det kan være katten som havner i fiskebollen er derimot ikke så vanlig.

Amnesty International prøver stadig å få oppmerksomhet rundt sitt viktige arbeid, og i Sveits startet de i slutten av mai med en kampanje som definitivt vekker oppsikt. Se de imponerende bildene her.

En svinrask go cart
Jetmotorer har blitt en selvfølge på fly, og det finnes til og med motorsykler som er utstyrt med jet-motor. At en også kan utstyre en go cart med jet-motor var ikke kjent for meg, men det ser utrolig moro ut.

Å spille inn reklamefilmer er noe som mange kjendiser gjør for å tjene penger, men det er ikke alle dager en har en like god dag på jobb. Det er faktisk enkelte dager det kunne vært like greit å ikke stå opp.

Simpsons er vår alles kjære dysfunksjonelle favorittfamilie. Gimmicken i serien har i mange år vært den småvoldelige tegneserien «Itchy and Scratcy Show», som det ikke skal mye fantasi til for å forstå at er basert på Tom & Jerry. Nå kan du se mange av disse episodene på nett.

Har du tips til morsomme eller rare ting på nettet, tips oss!

Tidligere nettunderfundigheter

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere