RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Elin Tvedt sykemeldt og utslitt

Sist oppdatert:
Elin Tvedt blir ikke å se i «Frokost-tv» mer denne våren. Hun er helt utslitt.

(SIDE2:) I dag var det kun Petter Nome som ledet «Frokost-tv» på NRK. Årsaken er at Elin Tvedt er sykemeldt frem til sommeren. Hun skal ha skrantet lenge og pådratt seg både influensa og magesyke den siste tiden, så nå var det nok for den populære programlederen.

- Lite søvn
Elin Tvedts pressekontakt Inez Andersson bekrefter tilfellet overfor Side2.

- Elin er sykemeldt de gjenværende arbeidsdagene før sommerferien. Det vil si 10 dager, forklarer hun til Side2.

- Årsaken er at hun har klusset til søvnmønsteret sitt etter mye nattjobbing og lite søvn. Hun har derfor problemer med å sove, utover det har hun det fint, tilføyer hun og forteller at Tvedt nå planlegger en lengre sommerferie.

Slutter ikke i NRK

- Såvidt jeg vet har hun ingen planer om å slutte i NRK. Hun skal derimot ha en lang sommerferie hvor hun skal ut å reise, og er tilbake igjen på skjermen til høsten.

  • Side2 tv-guide følger TV-kjendisene her

- Kjente nervene

Elin Tvedt begynte i «Frokost-tv» i vinter. Da kom hun fra TVNorge og «71 grader Nord». Overgangen til direktesendt tv var en utfordring.

- Jeg må innrømme at jeg kjente nervene før jeg gikk på. Men med en gang vi begynte, så roet det seg, sa hun til Side2 rett etter sending.

Kabal
Presseansvarlig for programmet, Sidsel Lindén, opplyser til Side2 at de nå arbeider med å få kabalen til å gå opp de siste ukene.

- Det er veldig synd at hun er syk, men det er kort tid til «Frokost-tv» slutter til sommeren, så de klarer nok å få turnusen til å gå opp frem til det, sier hun.

Siste sending for «Frokost-tv» er 12. mai.

Les også:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere