RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Bli kvitt Kvisvik

Sist oppdatert:
Flere Fredrikstad-fans oppfordrer klubbledelsen til å løse den «hjemvendte sønnen» Raymond Kvisvik fra kontrakten.

De oppsiktsvekkende uttalelsene kommer på debattforumet på den uoffisielle supportersiden ffksupporter.net.

En FFK-fan skriver følgende på forumet:

«- Nå er det på tide å løse Kvisvik fra kontrakten, og la han begynne livet som byggmester. Ta det økonomiske tapet som dette «røverkjøpet» skapte, som uansett er tapte penger, og heller glede seg over sparte lønnskostnader. Dette begynner å bli den komplette farse! Vi har en ung, talentfull og sulten Yherland på sidelinjen, som vil kunne bidra i mye større grad. (Når han er skadefri). Man kan ikke ha klippekort bare på grunn av høy prislapp!»

- Ikke den offisielle holdningen
Flere FFK-fans sier seg helt enige med innlegget på forumet - men talsmann Lars Thoresen understreker at dette ikke er holdningen blant medlemmene i Fredrikstads offisielle supporterklubb «Plankehaugen».

- Jeg så tråden på forumet, men gadd ikke å bruke mye tid på den. Dette er bare en typisk nettdebatt som pågår. Ser du på de siste kampene har ikke Kvisvik vært så mye dårligere enn de andre, sier Thoresen til TV 2 Nettavisen.

- Det har overhodet ikke vært en oppfatning blant våre medlemmer om at Kvisvik bør løses fra kontrakten. Nå tar vi bare dette med et smil, men pågår samme debatt om 14 dager, ligger det kanskje noe i det, fortsetter han.

Thoresen er imidlertid enig med dem som sier at Kvisvik ikke har overbevist i FFK-trøyen hittil i sesongen.

- Men vi har bare spilt tre kamper foreløpig. Kvisvik har jo vært skadet og kan foreløpig kun bedømmes ut i fra halvannen kamp. Den ene kampen han spilte var jo hele laget under pari. Men spiller han en hel sesong uten å prestere får jeg revurdere mitt syn, konstaterer talsmannen.

Hele laget må heve seg
Han er glad for at folk har meninger om Fredrikstad.

- Dersom du skal fly rundt og tro delta i den type debatter hadde du fått det travelt. På det debattforumet får både spillere, trenere og direktører i FFK pepper hele tiden. Det viktigste for oss er imidlertid at hele laget skjerper seg fremover, og ikke bare Raymond Kvisvik, poengterer talsmannen.

Fredrikstads assistenttrener Per Egil Ahlesen er overrasket over fansens skriverier om Kvisvik.

- Men jeg leser aldri slike debattforum, så jeg kan ikke kommentere hva som skrives der, sier Ahlsen til TV 2 Nettavisen.

- Kvisvik trenger tid
Ahlsen påpeker at Kvisvik har slitt med skader i sesongstarten og trenger tid på seg for å komme i toppform.

- Han skadet seg i forrige kamp, og er fremdeles ikke helt skadefri. Han ble også tatt av banen mot HamKam. Kvisvik trenger tid på seg for å komme i skikkelig form igjen, mener treneren.

Han vil ikke være med på at FFK har skuffet stort de tre første kampene av årets Tippeliga-sesong.

- Vi var bra de to første kampene, og dessuten uheldige med uttellingen. Men mot HamKam var det dårlig. Det er jeg enig i, sier Ahlsen.

Fredrikstad tapte 1-3 mot HamKam på Briskeby søndag. Klubben står bokført med to seire og ett tap etter å ha spilt tre kamper, noe som plasserer dem på en foreløpig 11.plass på tabellen (3-5 i målforskjell).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere