RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

TV-stjerne solgte fotballspiller

Sist oppdatert:
Svein Østvik kan mer enn å velte stativer med flytemadrasser på Gran Canaria. Fredag arrangerer han konsert på Smuget. Og nylig solgte han en fotballspiller.

(SIDE2): 44-åringen fra Hurum er mest kjent som energisk charterturist fra TV3-serien «Charterfeber». Til daglig jobber han som artist i et managementbyrå i Halden. Fredag arrangerer han storkonsert på Smuget i Oslo.

- Konserten er hovedfokuset mitt akkurat nå, forteller han. Og fortsetter:

- Det er artister i verdensklasse som kommer til Oslo. John Blackwell er trommisen til Prince. Han kommer sammen med Michael Angel, Kevin Tyler og norske Haakon Graf, skryter han.

- Selger fotballspillere
Svein er en mann med mange jern i ilden. I tillegg til å være konsertarrangør og artist, går han også med en fotball-agent i magen.

- Jeg har nettopp solgt en fotballspiller til Herfølge og dansk førstedivisjon. Amir Sharif. Han har spilt i Vålerenga, forteller han. - Det er helt lovlig altså. Jeg bare hjelper dem og formidler kontakt og fungerer som en støttespiller. Du vet, det er så stort press disse unge menneskene lever under og mange av agentene tenker kun på penger.

- Kaos uansett
Svein har blitt en av publikumsfavorittene på «Charterfeber» med sin utagerende oppførsel som inkluderer kaos med flytemadrasser, synging på kjøpesentre og et lite uhell med karusellen som følge av bajasoppførsel. Selv står han inne for alt som vises.

- Jeg har sagt ja til at de får vise alt. Det er jo sånn jeg er i virkeligheten. Det blir kaos uansett. Mora mi på 80 tåler det. Så da er det greit, ler han.

Østvik ble spurt om å være med i realityserien etter at han pratet tre minutter i strekk da han ble intervjuet av NRK.

- Jeg ble stoppet på gaten og spurt om jeg kunne uttale meg om det syvende budet på NRK en gang. Jeg snakket uavbrutt i tre minutter. De måtte stoppe meg. Han som gjorde opptaket fikk nummeret mitt. Også ringte han meg med en gang han fikk solgt ideen om Charter-TV til TV3, forteller han.

- Hvordan var det å være med på «Charterfeber»?

- Vi hadde det kjempegøy. Det er den morsomste turen jeg har vært med på. Den eneste gangen vi hadde trøbbel var da jeg veltet det stativet med postkort over Julie. Hun gråt sikkert i 20 minutter. Til tross for det koste ungene seg glugg ihjel. De sutret sammenhengende i tre minutter, sier han.

- Kona til Viggo tar det også veldig fint. He-he. Det er jo jeg som driter meg ut. Ikke Viggo.

- Vet du hvor lang tid vi brukte på å komme oss til stranden den dagen jeg veltet det stativet?, spør Svein.

- Tre timer. Tre timer på 150 meter. Det er godt gjort, avslutter han.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere