RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Nordmenn i konspirasjon

Foto: Heiko Junge (Scanpix)
Sist oppdatert:
I en ny bok knyttes Jens Stoltenberg, Jan Petersen og Eivind Reiten til en verdensomfattende konspirasjonteori.

I sin nye bok «Makten bak makten» skriver journalist Per-Aslak Ertresvåg om en hemmelig orden som angivelig styrer verden.

I boken forteller Ertresvåg om en hemmelig sammensvergelse som planla både 1. og 2. verdenskrig og som finansierte både kommunismen i Russland og Hitlers opprustning.

Fotfeste i Norge
Forfatteren mener at den skjulte makten har funnet fotfeste i Norge. Han peker spesielt på at flere fremstående nordmenn har deltatt på de myteomspunne Bilderberg-konferansene.

Bilderberg er en årlig konferanse hvor et lite utvalg av verdens aller mektigste inviteres. De har ikke lov til å diskutere hva som skjer der med omverdenen.

Norske deltagere på Bilderberg har ifølge boken inkludert norske samfunnstopper som Eivind Reiten, Svein Gjedrum (Norges Bank), John G. Bernander (NRK), Tinus Nagell-Erichsen (største aksjonær i Aftenposten), Thorvald og Jens Stoltenberg, Gro Harlem Brundtland, Kristin Clemet og Kåre Willoch.

Norge endres
Ertesvåg mener at i takt med at stadig flere nordmenn i hemmelighet har blitt innrullert blant bilderbergerne har også det norske samfunn gradvis endret karakter.

Han skriver at vår militære forsvarsevne på kort tid er revet ned, og at endringer i landbruket har satt vår evne til å brødfø befolkningen ut av spill.

- Ertresvåg avdekker i denne boken at hemmelig, samfunnsskadelig konspirativ virksomhet, som den Lund-kommisjonen eksponerte en flik av, nå har et omfang og en bredde som truer vår vestlige sivilisasjon, skriver generalmajor og forfatter Torkel Hovland i bokens forord.

Boken lanseres onsdag denne uken.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere