RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mange vil bidra til kattedrap-dusør

Sist oppdatert:
Dyrebeskyttelsen sin kronerulling for å få oppklaring i kattedrap-sakene er nå kommet opp i 7500 kroner.

- Ville bare informere om at kattedrap-saken har skapt en enormt engasjement blant publikum. Vi har mottatt henvendelser og bidrag fra fjern og nær, og er nå oppe i en samlet dusør på 7500 kroner, skriver Marianne Thompson i Dyrebeskyttelsen Bergen i en mail ved 14-tiden.

Funnet hengt
Onsdag ble rasekatten «Crunchie» funnet hengt i Hans Holmboesgate og i helgen ble kattungen «Mary» funnet hengt på samme måte på Minde. Dyrevenner over hele Bergen er i opprør og har nå hatt kronerulling for å få has på drapsmannen.

- Det er helt horribelt dette som har skjedd. Kronerullingen har vi hatt for å finne ut hvem som står bak dette her, sier daglig leder på h jelpesenteret hos Dyrebeskyttelsen i Bergen, Torill Setre til iBergen.no.

3500 kroner
Dusøren fra Dyrebeskyttelsen var foreløpig kommet opp i 3500 kroner etter at eieren til "Crunchie" satte inn et bidrag i dag tidlig. Men nå har altså engasjerte bergensere levert enda mer penger.

- Hva mener du bør skje med drapsmannen?
- Han bør bli straffet, men det er litt vanskelig siden vi ikke har noe lovverk for denne typen forbrytelser i Norge, sier Setre som forteller at flere bekymrede kattereiere har meldt seg på Dyrebeskyttelsen de siste dagene.

- Ingen er trygg siden det første drapet skjedde i sentrum og det andre på Minde, påpeker hun.

Som iBergen.no skrev i går kan kattedrapene føre til bøter og fengsel i opptil tre år.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere