RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bronse til Magnus Moan

Foto: Odd Andersen (Scanpix/AFP)
Sist oppdatert:
Magnus Moan tok bronsemedalje i kombinert etter at fotofinish viste at han slo Petter Tande med en centimeter eller to.

PRAGELATO (TV 2 NETTAVISEN): - Det er utrolig godt, men jeg er samtidig litt skuffet. Dette er løpere som jeg har herjet med tidligere i sesongen. Jeg må innrømme at Petter overrasket meg, han var virkelig sterk i spurten, sa Magnus Moan til NRK etter at han vant bronse bak tyskeren Georg Hettich og østerrikeren Felix Gottwald.

Hettich ledet kombinertrennet etter at løperne var ferdig i hoppbakken, og gikk fornuftig og rolig i tet sammen med Petter Tande og Jaakko Tallus gjennom nesten hele 15-kilometeren.

Magnus Moan, Hannu Manninen og Felix Gottwald gikk hele tiden raskere bak i løypa, og tre-fire kilometer før mål var de samlet i en klynge på fem. Da hadde Manninen gått på en kjempesmell i forsøket på å holde tempoet til Magnus Moan, som stikk i strid med sine forhåndsvarsler dro opp tempoet.

To kilometer før mål rykket Georg Hettich og Felix Gottwald fra Moan, Tande og Tallus. Hettich vant spurten mot Gottwald.

Moan og Tande kom så og si likt over mål. Først ble Tande dømt foran, deretter kom meldingen om at de to kom på delt bronseplass, før arrangørene kom fram til at Magnus Moan var foran Tande i mål.

TV 2 Nettavisen kommer tilbake med mer.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere