RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Blir kjendis-biolog

Sist oppdatert:
Etter tre opptredener på «Først og sist» det siste halvåret, har Fredrik Skavlan bestemt seg for å gjøre akvariedirektør Kees Ekeli til et fast innslag i programmet.

NRK håper direktøren for Akvariet i Bergen kan bli dyreverdens svar på den entusiastiske kjendis-astronomen Knut Jørgen Røed Ødergaard. Etter sine vellykkede opptredener, der Ekeli blant annet hadde med seg øglen « Dodraugen», har begeistringen i «Først og sist»-staben vært stor for bergenseren, ifølge Bergensavisen.

- Er ikke nervøs
Begeistringen har ført til at han blir fast hus-biolog for programmet. I sine innslag skal han snakke om dyr, noe NRK mener er nyttig folkeopplysning. Ekeli skal enten være fast gjest i studio, eller svare på spørsmål via link fra Akvariet. Direktøren selv vil helst ikke framstilles som kjendis-biolog, og bedyrer at han ikke er nervøs.

- Første gang jeg var i Skavlan-studio var litt skummelt, delvis fordi jeg hadde en krokodille på fanget som ikke var helt tam. Nå går det bra. Stemningen i studio er avslappet, NRK-staben sympatisk, og jeg synes det er interessant å fortelle om dyr, sier Ekeli til BA.

Gratis-millioner
TV-tiden han får, er en gigantisk gavepakke til Akvariet. Ifølge reklameekspert Svein Roger Selle i MK Bergen, får Akvariet gratisreklame til millioner av kroner.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere