RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Pappa var flau over meg

Sist oppdatert:
Side2 tok med MTV-Charlotte på trening. Her røpet hun at pappa Thorstvedt ikke alltid har vært like stolt av henne. Les 60 svette og se bilder.

(Stockholm / SIDE2): Charlotte er Norges nye MTV-personlighet. I helgen sto hun og pappa Erik sammen på Spellemannscenen.

Her var Charlotte blant kveldens best kledde. Se bildene fra Spellemann her

Side2 tok med seg Charlotte på en beinhard treningsøkt i Stockholm, og under treningen kom hemmelighetene på løpende bånd.

  • Se flere bilder fra treningsøkten i karusellen under

- Jeg har drevet med basket, men jeg var så dårlig. Pappa var flau over meg da jeg spilte, forteller Charlotte. Hun forteller videre at hun har vært innom mange forskjellige treningsgrener- og metoder, men at hun ikke har spilt fotball slik mange kanskje skulle tro.

Konkurrerte mot pappa
Siden i høst har hun ledet MTV-nyhetene på kanalens norske del, og har på den måten konkurrert mot sin egen far i tv-krigen. Selv om Erik Thorstvedt er hele Norges keeper og styrer laget Tufte med hard hånd, har aldri Charlotte følt noe press fra faren om å spille fotball.

- Han har mange andre barn han kan få inn i den sporten, svarer hun når jeg spør om ikke Herr Thorstvedt hadde et ønske om at hun skulle følge hans fotspor.

Hvis du måtte trene hver dag, hvilken treningsform ville du ha valgt?

- Yoga. Det måtte det nok blitt.

Charlotte har drevet med nettopp yoga, i tillegg til pilates, ballett og turn. For tiden trener hun derimot ingen ting, noe som kanskje kan skyldes mye reising med familie i Stavanger og jobb og kjæreste i Stockholm.

Liten tid til trening
- Du har jo bodd lenge i England, litt i USA og nå bor du i Stockholm. Hvordan synes du nordmenn er til å kle seg, trene og holde seg i form kontra resten av verden?

- Nordmenn holder det veldig basic på treningsfronten. I USA for eksempel var det mer spesielle treningsmetoder, men nordmenn er flinke til å spise, ler hun.

Charlotte bodde stor deler av barndommen sin i England, og det engelsk språket faller henne mest naturlig. Derfor fikk hun også ansvaret for Euro Top 20 på MTV rett før nyttår, som spilles inn hver uke og sendes i hele Europa.

- Teller ikke kaloriene
- Har du noen treningstips eller råd du vil dele med våre lesere?

Charlotte tar en tenkepause før hun innrømmer at hun nok ikke er den rette til å komme med tips, men så utbryter hun:

- Ikke spis for mye sent på kvelden, det er nok mitt råd.

- Men jeg teller ikke kaloriene. Jeg gjorde det før, men det er bare dumt, mener Charlotte.

- Hva er du minst og mest fornøyd med på kroppen din?

- Minst fornøyd med rumpa, mest fornøyd med skuldrene, avslutter Charlotte freidig. Hun forteller at hennes danske programlederkollega har bemerket flere ganger at hennes rumpe er alt for stor.

Min treningsøkt med MTVs norske fjes er også ferdig, og Charlotte lover meg at fra nå av skal det bli mer trening.

- Du, roper hun ved døra på vei ut. Jeg håper ikke jeg blir støl i morgen.

Følg med på Side2 neste uke for et nytt treningsintervju med en kjendis

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere