RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vaagan Moen ikke Brann-spiller

Sist oppdatert:
Tro det eller ei, men Petter Vaagan Moen er fortsatt ikke offisielt Brann-spiller.

Da midtbanespilleren imponerte i torsdagens landskamp mot Mexico, gjorde han det som Ham-Kam-spiller. Det er i hvert fall den klubben han vil bli stående med ved siden av navnet sitt i Mexico-kampen. For all fremtid.

Brann og Ham-Kam ble enige om overgangen for midtbanetalentet allerede 22. juni i fjor. Nå, sju måneder senere, har fortsatt ikke Norges Fotballforbund mottatt noen papirer om overgangen. Det bekrefter forbundet overfor TV 2 Nettavisen.

- Han får i hvert lønn fra oss, sier en uvitende Bjørn Dahl i Brann.

Han henviser oss til sportslig leder, Per-Ove Ludvigsen.

- Er ikke dette litt klønete av dere, Ludvigsen?

- Papirene ble sendt til Ham-Kam for et par uker siden. De er sikkert kommet tilbake fra dem, men grunnet mye reisevirksomhet har jeg ikke fått gjort noe mer med det, sier Ludvigsen.

- Burde han ikke fått denne landskampen som Brann-spiller?

- Han er jo ikke Ham-Kam-spiller. Vi ble jo enige med Ham-Kam om en avtale som gjorde ham til Brann-spiller 1. november. For vår del er vi heller ikke så opptatt av statistikk. Det viktigste er at gutten har fått en landskamp. Og da jeg kommer tilbake på kontoret, vil papirene sendes til forbundet. Det blir nok offisielt rett over helgen, sier han videre.

Ifølge Norges Fotballforbund kunne Vaagan Moen fått problemer med forsikringen sin hvis han hadde blitt skadet i en treningskamp for Brann - før papirarbeidet var klart.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere