RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vi er mer kritiske til Märtha

Sist oppdatert:
32,3 prosent av den norske befolkningen synes det er problematisk at Märtha Louise benytter sin prinsessetittel i sin virksomhet som selvstendig næringsdrivende.

(SIDE2): Meningsmålingen er utført for Se og Hør av markedsanalyseinstituttet InFact.

Sjeldnere i prinsessserollen
- Märtha Louise har i alle år vært et av kongehusets mest populære medlemmer - og jeg synes selv at det er synd at hun ikke lenger er med i samme grad som før. Isteden har hun altså satset på en egen «karriere», sier hoffreporter Kjell Arne Totland til Se og Hør.

Autografer i egen virksomhet
Totland synes ikke det er rart at mange reagerer på måten Märtha Louise blander sine roller som prinsesse og selvstendig næringsdrivende. Kongefamilien bruker alltid å takke nei til å skrive autografer, men når det kommer til Märthas bøker, signerer hun dem gjerne. Og folk står i kø i flere timer for å få autografen.

Nei til protestauksjoner
Undersøkelsen viser også at 36,9 prosent av befolkningen mener prinsessen ikke bør ha rett til å delta i aksjoner, slik hun gjorde under hytteutbyggingen på Hankø. 70 prosent mener prinsessen bør beholde prinsessetittelen, mens 15,2 prosent er imot.

Les også:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere