RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Alt om stjernefesten

Sist oppdatert:
Julianne Moore, Salma Hayek, Duran Duran og Sugababes. Søndag kveld var alle superstjernene i Oslo Spektrum. Se bildene.

Stjernelisten var lang under årets nobelkonsert, som ble sendt direkte fra Oslo Spektrum til nærmere 100 land verden over.

  • Nederst i artikkelen finner du stor bildespesial fra konserten

Den tre ganger Oscar-nominerte Julianne Moore ledet showet sammen med Salma Hayek.

Flere internasjonale stjerner ankom Oslo i anledning konserten. Duran Duran, Katie Melua, Gladys Knight og Westlife var bare noen av storhetene som sto på scenen søndag.

Hit kom også landets nobiliteter og et overveldende tilstede næringsliv. Kjente navn som Christian Ringnes og Trygve Hegnar med følge ble observert. Det samme ble en rekke politikere og utenrikseksperter som for anledningen hadde trukket i finstasen.

Haakon uten Mette-Marit
Det var den britiske supergruppa Sugababes som fikk æren av å åpne det storslagne showet. De veldreide og populære jentene var den første i rekken av mange som benyttet anledningen til å gratulere fredsprisvinneren Mohamad ElBaradei.

Dessverre var den tredje sukkerbabsen - Mutya -syk for anledningen . Men Keisha og Heidi hadde fått litt tid til å øve inn duoversjonene av trioens to låter.

ElBaradei fulgte showet sammen med den nybakte kronprinspappa Haakon, mens Mette-Marit var av forståelige grunner hjemme.

Prinsesse Märtha var også tilstede sammen med ektemannen Ari Behn.

At det er den yngre garde av kongefamilien som representerer på nobelkonserten har vært vanlig nå i flere omganger.

- Det beste i hele år
Madrugada og Ane Brun var det eneste norske innslaget under fredspriskonserten, og klarte seg meget bra i konkurransen med verdensnavnene.

Katie Melua, som er den mestselgende artisten i Norge for tiden, sa at det var den «beste opplevelsen i hele år» å få delta under fredspriskonserten.

Legende på scenen
- Han er ikke bare fredsprisvinnerens favoritt, han er også min favoritt... sa Salma Hayek med et lurt smil da hun introduserte Damien Rice. Den irske sangeren har allerede solgt til trippel platina i Storbritannia.

Etter opptreden av den verdensberømte cellisten Yo-Yo Ma og den latinske rockeartisten Juanes, var det Gladys Knight som sto for finalen i Oslo spektrum.

Legendariske Gladys åpnet sin opptreden med å vekke en fullsatt sal med de bevingede ordene:

- It's paaarty time!

En tre timer lang maratonsending ble avsluttet ved at alle artistene fremførte John Lennons klassiker «Give peace a chance».

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere