RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Så enkelt er det å ringe på nett

(Photos.com)
Sist oppdatert:
Er du nysgjerrig på bredbåndstelefoni? Les hvordan du ringer gratis over internett her.

Du ringer på samme måte som ved vanlig fasttelefon, men du ringer over din bredbåndstilgang, og det er derfor billigere.

TV 2 Nettavisen har lansert bredbåndstelefonen 2Phone, slik fungerer den:

Når du bestiller 2Phone-abonnementene «Instant» eller «Improve», får du tilsendt et bredbåndsadapter og en trådløs telefon. Produktpakken leveres på døren. Den trådløse telefonen kobles direkte til bredbåndsadapteren. I tillegg får man med et headset som man kan koble til PC’en for å snakke med via Softphone. Alle kabler følger med pakken.

Du kan med en gang laste ned 2Phone softphone og dermed begynne å ringe billig med det samme. Softphone er en programvare som du installerer på din PC. Du velger et eget softphone-nummer, og ringer via din PC med hodetelefoner.

- Vi opplever at mange velger bredbåndstelefoni fordi det er billigere enn den tradisjonelle fasttelefonen, sier prosjektleder i TV 2 Nettavisen Elin Reitan.

- 2Phone er en av de rimeligste leverandørene på IP-telefoni og vi har derfor blitt lagt godt merke til i markedet, sier Reitan.

I tillegg til å være en av de rimeligste leverandørene på markedet er 2Phone unik i at man ikke trenger initiale investeringskostnader for utstyr som er vanlig om man skal koble seg opp via andre aktører som f.eks Briiz og Telio.

Med 2Phone bredbåndstelefoni ringer du gratis til fastnett i Norge, samt billig til mobil og utland. Du kan velge mellom tre ulike abonnement og månedsprisen er fra kr 0,- til kr 149,-.

2Phone er også opptil tre ganger rimeligere enn Telio ved normalt ringemønster. Tar man med oppstartsavgiftene, vil prisen for en samtale til mobilnettet hos eksempelvis 2Phone komme på 26 øre, mens hos Telio blir prisen 89 øre for 15 sekunder samtale. (Kilde. DinSide).

Her finner du 2Phone. Klikk her.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere