RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Fengselet var en helsefarm

Sist oppdatert:
Økokrim får så hatten passer i Halvard Flatlands nye bok. Men fengselsoppholdet hadde han ingen problemer med.

- Jeg hadde på forhånd bestemt meg for at jeg skulle forsøke å være positiv. Bidra mest mulig til fellesskapet og legge opp til friksjonsfrie dager. Og slik ble det. Det var helt uaktuelt for meg å gi Økokrim gleden av å høre at jeg hadde problemer med soningen min, sier Halvard Flatland til VG.

I løpet av oppholdet i fengselsleiren i Valdres skrev tv-kjendisen bok. Flatland bodde i utkanten av leiren, og sier han tålte oppholdet godt, og at det mest av alt minnet om «en helsefarm».

«Voldtok familien»
I boka, som kommer ut mandag, tar Halvard Flatland et kraftig oppgjør med Økokrim. Han mener seg uskyldig dømt, og beskriver Økokrims behandling av ham og familien som en voldtekt.

«Det er ingenting som tyder på at [Tore Tønne] har opplevd Økokrim på noen annen måte enn jeg gjør. Kan det være noen som helst tvil om at Økokrim burde tiltales for drap? Nei, nei og atter nei,» gjengir VG fra Flatlands bok.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere