RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Vurderer naken-protest

Sist oppdatert:
- Jeg har ikke fått noen nakentilbud, men er villig til strekke meg veldig langt for en god sak, sier Jorun Stiansen.

(SIDE 2): Årets Idol-vinner Jorun Stiansen (21) er et forbilde for mange unge. Nå fronter hun Dyrebeskyttelsens kampanje «Fashion is Fatal – Dødelig mote» - en aksjon for å stoppe produksjon og bruk av pels i Norge.

- Jeg er kjempestolt over at dyrebeskyttelsen vil bruke meg. Det er bra at jeg kan bruke min posisjon til noe positivt, og forhåpentligvis være et sunt forbilde. Jeg har aldri fått tilbud om å stille meg naken, men kan strekke meg veldig langt for en god sak. Tanken har ikke streifet meg før, men jeg er villig til å gjøre alt for å fremme pelssaken, sier den engasjerte artisten.

Griner av dyremishandling
- Denne saken passer meg perfekt fordi jeg alltid har vært så glad i dyr. Det er viktig at folk skjønner hvor groteske forhold dyrene som blir brukt til pels lever under, også her hjemme i Norge. Jeg griner når jeg ser bilder av dyr som blir mishandlet, sier hun, og fortsetter:

- Derfor hadde jeg heller ikke hatt problemer med å gå bort til en dame med pelskåpe på byen og sagt hva jeg mener om det. Men det er jo litt flaut hvis jeg tar feil og det er en fuskpels, ler Jorun.

Den populære artisten har selv en liten katt hjemme hos foreldre i Vennesla. Men nå ønsker hun seg en hund hun kan ta med seg overalt.

- Jeg vil ikke ha en sånn liten chihuahua som alle har, men kanskje en Bullterrier. Også vil jeg ha et hus med to-tre store hunder når jeg blir eldre. Det gleder jeg meg veldig til.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere