RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Forsvarer Nokas-dekningen

Sist oppdatert:
Statsadvokat Arild Dommersnes i Rogaland reagerer sterkt på at TV 2 Nettavisen offentliggjør Nokas-lekkasjer. Hør ansvarlig redaktør Gunnar Stavrums forsvar her.

I opptak TV 2 Nettavisen offentliggjorde torsdag, kan manhøre samtalen mellom en kvinne i NOKAS-lokalet og en person som svarer på politiets nødnummer. I bakgrunnen høres ranernes skuddsalver.

- Enkel oppgave
Ansvarlig redaktør Gunnar Stavrum i TV 2 Nettavisen vil ikke ut med hvordan TV 2 Nettavisen har fått tak i opplysningene og lydmaterialet.

- Vi jobber så hardt vi kan for å få ut opplysninger i forkant av rettssaken, sier Stavrum til Kanal 24.

Han mener det har vært en enkel oppgave å vurdere offentliggjøringen.

- Alle beslutninger om publisering er vanskelige, men når informasjonen er god og interessant da er det riktig å publisere, kommenterer redaktør Stavrum.

Vurderer etterforskning
Arild Dommersnes sier til NTB at han torsdag var i kontakt med politiinspektør Bjørn Andersen i Rogaland politidistrikt om en eventuell etterforskning av lekkasjene.

- Vi vurderer fortløpende hva vi skal foreta oss, men foreløpig kan jeg bare mane pressen til ansvarlighet, sier Dommersnes.

Nokas-rettssaken starter i Stavanger 19. september.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere