Nettavisen.no

Kontakt oss
RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no

Domino-effekten

Promotion med annonselenker

Dronen for proffe flygere

Oddsen med annonselenker

Teddy Sheringham snur skuta

Domino-effekten er et velkjent fenomen både i politikk og i spill. For å oppnå maksimal effekt må en vite hvordan en skal utnytte situasjonen.

Domino-brikker er velkjent for de fleste. En kan enten bruke dem for å spille intrikate spill, eller en kan sette dem opp for å skape den velkjente domino-effekten - eller kjedereaksjon om du vil.

På nett kan du nå utfordre din evne til å se hvordan du best kan starte en domino-effekt ved å starte kjedereaksjonen på korrekt sted. Forskjellen mellom fiasko og den komplette suksess er stor, men det er lite som skal til for å gå fra suksess til fiasko.

Dagens nettkuriositet går rett og slett ut på å finne den brikken i en dominokjede du må velte først for at hele kjeden skal ramle sammen. Spillet går på tid, og en rask avgjørelse er helt essensiell. Utvilsomt en av de mest irriterende og vanedannende spillene vi har sett på lenge.

Kjenner du til en meningsløs, men morsom kuriositet på nett? Tips oss!

Tidligere meningsløsheter

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

BIDRA I DISKUSJONEN

Gunnar Stavrum Her vil vi gjerne vite hva du mener om denne saken. Vi ønsker at du er registrert, fordi det gjør argumentene og synspunktene mer interessante. Dersom du har spesielle grunner til å kommentere uregistrert, kan du sende innlegget hit og begrunne hvorfor. I unntaktstilfeller vil vi publisere innlegg fra uregistrerte debattdeltakere etter redaksjonell redigering. Vær saklig og respektfull! Send en mail til moderering@nettavisen.no hvis du har innspill til moderatorene.
Gunnar Stavrum, sjefredaktør

comments powered by Disqus