RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Domino-effekten

Sist oppdatert:
Domino-effekten er et velkjent fenomen både i politikk og i spill. For å oppnå maksimal effekt må en vite hvordan en skal utnytte situasjonen.

Domino-brikker er velkjent for de fleste. En kan enten bruke dem for å spille intrikate spill, eller en kan sette dem opp for å skape den velkjente domino-effekten - eller kjedereaksjon om du vil.

På nett kan du nå utfordre din evne til å se hvordan du best kan starte en domino-effekt ved å starte kjedereaksjonen på korrekt sted. Forskjellen mellom fiasko og den komplette suksess er stor, men det er lite som skal til for å gå fra suksess til fiasko.

Dagens nettkuriositet går rett og slett ut på å finne den brikken i en dominokjede du må velte først for at hele kjeden skal ramle sammen. Spillet går på tid, og en rask avgjørelse er helt essensiell. Utvilsomt en av de mest irriterende og vanedannende spillene vi har sett på lenge.

Kjenner du til en meningsløs, men morsom kuriositet på nett? Tips oss!

Tidligere meningsløsheter

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere