Nettavisen.no

Kontakt oss
RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no

Ex-direktør utlevert fra Frankrike

Shopping med annonselenker

Topp 10 høstjakker for herre akkurat nå

Oddsen med annonselenker

Her kan du se en ny episode av Tippemagasinet

Den tidligere direktøren og gründer av Pickupcat Dag Aavitsland er utlevert fra Frankrike etter begjæring fra Økokrim.

Aavitsland kommer til Norge seks år etter at saken mot ham begynte å rulles opp. I 1999 anmeldte Kredittilsynet Aavitsland til Økokrim, og etterforskningen endte med tiltalte i 2002. Men tiltalen ble aldri forkynt, siden Aavitsland i mellomtiden hadde emigrert til Frankrike, skriver Dagens Næringsliv.

Pickupcat var et av de heteste investeringsobjektene i det unoterte aksjemarkedet på slutten av 90-tallet. Selskapet hadde planer for et helt nytt skipskonsept, men dette ble aldri realisert.

Bakgrunnen for tiltalen mot Aavitsland, er at han i 1998 sendte melding til selskapets aksjonæærer om at selskapet hadde undertegnet en avtale som ville gi selskapet betydelige lisensinntekter de kommende årene. I tillegg varslet Aavitsland om at selskapet hadde fått inn nye hardt tiltrengte penger. Ingen av delene viste seg å være riktig.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

BIDRA I DISKUSJONEN

Gunnar Stavrum Her vil vi gjerne vite hva du mener om denne saken. Vi ønsker at du er registrert, fordi det gjør argumentene og synspunktene mer interessante. Dersom du har spesielle grunner til å kommentere uregistrert, kan du sende innlegget hit og begrunne hvorfor. I unntaktstilfeller vil vi publisere innlegg fra uregistrerte debattdeltakere etter redaksjonell redigering. Vær saklig og respektfull! Send en mail til moderering@nettavisen.no hvis du har innspill til moderatorene.
Gunnar Stavrum, sjefredaktør

comments powered by Disqus