RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Monty Python er tilbake

Foto: Universal Studios Home Video
Sist oppdatert:
Gjengen bak Monty Python skal lage seks nye tv-episoder bestående av gammelt og nytt materiale.

(SIDE2): Monty Python er blitt legendarisk med sine humoristiske filmer og tv-programmer. Nå har de bestemt seg for å glede verden med et aldri så lite comeback.

Hver av de fem gjenlevende medlemmene av den elleville troppen vil skrive og presentere hver sin spesielle episode. I tillegg vil John Cleese, Eric Idle, Terry Gilliam, Michael Palin og Terry Jones gå sammen om en sjette, for å ære avdøde Graham Chapman.

- De har alle valgt ut sine favoritter fra eldre Python-filmer og tv-serien og lenket dem sammen på sin egen elleville måte, sier en talsmann for gruppen.

Ifølge Press Association vil opptakene finne sted på forskjellige steder, fra London til Hollywood.

Gjenforening på scenen

De fem Monty Python-medlemmene stod for øvrig for en aldri så liten gjenforening på Broadway i mars. Kanskje publikums begeistring har fått dem til å skjønne at verden gjerne vil ha mer Monty Python?

Ikke klar for Norge ennå

Tv-serien får navnet «Personal Best» og sendes på PBS i USA neste år. PBS kjøpte Monty Python-rettighetene av BBC på 1970-tallet.

Det er ennå ikke laget avtaler for visninger i resten av verden. Men ihuga Monty Python-fans får tro: Det kommer. Om ikke annet på DVD.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere