RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

En helt bakvendt verden

(WriteBackwards.com)
Les dette baklengs: .nedrev åp sedelrenna es å lit ged åf nak gilekriv mos etsenejt-tten ne eretneserp å tdog ted re reditkruga edog essid I

Dagens lille nettmeningsløshet representerer et nytt bunnpunkt på hvor vanvittig meningsløse tjenester som legges ut på nettet. Vi har tidligere sett på damer som faller i det uendelige, kaniner som stjeler musepekeren og spill hvor en tipper kjendisers BH-størrelse.

Alle disse nettsidene må kunne karaktereiseres som direkte nyttige i forhold til hva vi i dag viser til.

Nettsiden WriteBackwards.com har som eneste oppgave å ta en tekst som du skriver inn og snu hele teksten baklengs. Det betyr at ”Hvordan går det” blir til ” ted råg nadrovH”, og ”Dette er meningsløst” blir til ”tsølsgninem re etteD”.

Siden kan til nød brukes til å finne ut hva ditt eget navn er baklengs, eller for å skrive lange, irriterende brev til venner eller kolleger.

* Oversettelse av ingress: I disse gode agurktider er det godt å presentere en nett-tjeneste som virkelig kan få deg til å se annerledes på verden.

Kjenner du til en meningsløs, men morsom kuriositet på nett? Tips oss!

Tidligere meningsløsheter

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere