RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tipp kjendisenes BH-størrelse

Sist oppdatert:
Når du virkelig ikke har noe å gjøre, så kan en like gjerne bruke tiden på noe meningsløst. Hva med å gjette på hvor stor BH kjendisene bruker?

Hver dag presenterer vi noe meningsløst du kan gjøre på nettet. Dagens go’bit passer bra i disse varme sommerdager der sjekking er den store fritidssysselen.

Av årsaker vi ikke skal gå inn på her, er puppestørrelser noe som opptar både menn og kvinner. Det å tippe andres størrelse feil kan være en flau opplevelse – i alle fall hvis man går feil vei¿

100 kjendiser
I dette spillet
får du muligheten til å tippe størrelsen på 100 kjendiser. Når du er ferdig vil du få en kommentar om hvor dyktig du var.

Gene Simmons imponert
Skal vi tro utviklerne (og det gjør vi ikke helt umiddelbart) har tidligere Kiss-medlem - og rundbrenner - Gene Simmons uttalt følgende om spillet: ”Jeg trodde jeg kjente BH-størrelser frem til jeg tok denne quiz-en. Det fikk meg til å føle meg som en 12-åring."

Omregningstabell
Legg merke til at det er forskjell på amerikanske og europeiske betegnelser på BH-størrelser. Vi har derfor for enkelthetsskyld lagt med en omregningstabell som vil gjøre spillet enklere.

USA:

30

32

34

36

38

40

42

Europa:

65

70

75

80

85

90

95

Spill spillet her!

Kjenner du til en meningsløs, men morsom kuriositet på nett? Tips oss!

Tidligere tidsfordriv:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere