Nettavisen.no

Kontakt oss 468 30 050

Tren som Donald Trump

Promotion med annonselenker

Har du ikke dette, bør du kaste deg over det nå!

Oddsen med annonselenker

Endelig er Coventry ute av sumpen

Bor det en liten kremmer i deg? Gjør som deltagerne i The Apprentice: Test dine egenskaper som lemonade-selger.

Donald Trump brukte salg av lemmonade i New Yorks gater som første oppgave i sin realityserie The Apprentice. Dette var første steget på vei oppover karriærestigen.

Nå kan du selv teste ut din evne til å tjene penger på å selge forfriskende drikke på varme og kalde dager, i godt eller dårlig vær. Velg selv utsalgspris, stå for innkjøp av råvarer og velg selv sammensetningen på drikke du selger i denne enkle, men svært så facinerende salgssimulatoren.

Å finne den riktige utsalgsprisen i forhold til blanding kan være vanskelig. Husk også å gjøre innkjøp som står til det forventede salget i forhold til vær og temperatur. Bommer du kan råvarene dine gå til spille og du taper penger.

Kjenner du til en meningsløs, men morsom kuriositet på nett? Tips oss!

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

BIDRA I DISKUSJONEN

Gunnar Stavrum Her vil vi gjerne vite hva du mener om denne saken. Vi ønsker at du er registrert, fordi det gjør argumentene og synspunktene mer interessante. Dersom du har spesielle grunner til å kommentere uregistrert, kan du sende innlegget hit og begrunne hvorfor. I unntaktstilfeller vil vi publisere innlegg fra uregistrerte debattdeltakere etter redaksjonell redigering. Vær saklig og respektfull! Send en mail til moderering@nettavisen.no hvis du har innspill til moderatorene.
Gunnar Stavrum, sjefredaktør

comments powered by Disqus