Nettavisen.no

Kontakt oss
RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no

Anmelder tysk skandalepresse

Shopping med annonselenker

Topp 10 høstjakker for herre akkurat nå

Oddsen med annonselenker

Børsen gikk ned 7 % i August. Nettavisens oddstips ga 11 % i gevinst

Norsk-tyske Walter Keim anmelder tysk skandalepresse for det han mener er løgner om lille Marius.

(SIDE2): - Jeg har sendt en seriøs klage til det tyske presserådet, som er en parallell til Pressens faglige utvalg her i Norge, opplyser høyskolelektor Walter Keim (56) til Dagbladet.

Keim er tysk statsborger, men har oppholdt seg hele livet i Trondheim. Han reagerer sterkt på hvordan den tyske kulørte pressen skriver om den norske kongefamilien.

Begeret rant over for Keim da de skrev om lille Marius. De skal blant annet ha skrevet at han er skjøvet ut i kulda etter at kronprins Haakon og kronprinsesse Mette Marit fikk en liten datter. Han skal ha følt seg dårlig behandlet da han ikke fikk stå på slottsbalkongen 17. mai, ifølge tyske ukeblader.

Han mener tysk presse har løyet om det norske kronprisparet i flere år. Når de nå begynner å lyve om barna, er det på tide å si stopp.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

BIDRA I DISKUSJONEN

Gunnar Stavrum Her vil vi gjerne vite hva du mener om denne saken. Vi ønsker at du er registrert, fordi det gjør argumentene og synspunktene mer interessante. Dersom du har spesielle grunner til å kommentere uregistrert, kan du sende innlegget hit og begrunne hvorfor. I unntaktstilfeller vil vi publisere innlegg fra uregistrerte debattdeltakere etter redaksjonell redigering. Vær saklig og respektfull! Send en mail til moderering@nettavisen.no hvis du har innspill til moderatorene.
Gunnar Stavrum, sjefredaktør

comments powered by Disqus