RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Naken-selger norsk film

Sist oppdatert:
Etter nesten tre år på hyllene kommer «Prozac Nation» ut i USA. Med en naken superstjerne på coveret.

(SIDE2): Den norskregisserte «Prozac Nation» har hatt en trøblede tid for å komme ut på det amerikanske markedet. Erik Skjoldbjærgs første store amerikanske film ble utsatt og utsatt når det gjaldt kinolansering, og tilslutt ble det tilnærmet rett på DVD etter at den ble vist på noen få kinoer.

Filmen som har storheter som Christina Ricci, Anne Heche og Jason Biggs i rollene, og var i tillegg var basert på boken som hadde vært en storselger i USA ble ikke den suksessen verken regissør eller co-produsent Christina Ricci (som valgte Skjoldbærg) hadde håpet på.

Problemet var sannsynligvis reaksjonen filmen fikk hos amerikanske medier - de mente stort sett at Ricci spilte strålende og at filmen er god, men at filmen var altfor depressiv.

5. juli kommer filmen ut i USA på DVD etter sin tid rundt omkring på forskjellige lager uten at de har brukt mye tid på ekstramateriale (blant annet intet kommentarspor fra Skjoldbærg).

Filmen har vært tilgjengelig ett års tid i Norge med mer ekstramateriale enn den amerikanske versjonen får, og kan blant annet kjøpes gjennom cdon.com (for 79 kroner) uten at man har kledd av Ricci på coveret.

Her kan du se en trailer fra filmen

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere