Nettavisen.no

Kontakt oss
RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no

- Jeanette er en verdig vinner

Promotion med annonselenker

Så lett fikser du dette!

Oddsen med annonselenker

Slik ser du landskampene på TV

Tone Nygård (29) tapte mandag kveld kampen om drømmejobben i Kandidaten. Tirsdag var hun på nett-treff. Les hva hun svarte leserne.

(SIDE2): Før den direktesendte finalen på TVNorge hadde Tone et håp om at hun kom til å bli ansatt i frisørbransjen, og få en årslønn på en million kroner.

- Jeg håper og tror jeg vinner. Rett etter innspillingen var ferdig var jeg 100 prosent sikker fordi jeg følte jeg hadde gjort en god jobb. Men så sank det til 70 prosent sikkert etter at jeg fikk se hva de andre hadde gjort, sa Tone til side2.no.

Du er ansatt!
Men etter et tre måneders langt intervju, ble det Jeanette Bretteville som fikk beskjeden: «Du er ansatt», av Nikita-direktør Inger Ellen Nicolaisen.

Toppjobben viste seg å innebære å bygge opp Nikita innen hudpleie og velvære. I tillegg skal vinneren av «Kandidaten» ansette 200 nye medarbeidere.

Over 2000 nordmenn søkte på toppjobben i Inger Ellen Nicolaisens Nikita-konsern. 14 kandidater ble plukket ut. 13 fikk sparken.

Sparken i styrerommet
Mandag var det Tone som fikk avslag i det beryktede styrerommet. Den siste jobben 35-åringen hadde var Prosjektleder i IT-bedriften Intelligent Quality. Tone er født på Vinstra, og bor på Otta.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

BIDRA I DISKUSJONEN

Gunnar Stavrum Her vil vi gjerne vite hva du mener om denne saken. Vi ønsker at du er registrert, fordi det gjør argumentene og synspunktene mer interessante. Dersom du har spesielle grunner til å kommentere uregistrert, kan du sende innlegget hit og begrunne hvorfor. I unntaktstilfeller vil vi publisere innlegg fra uregistrerte debattdeltakere etter redaksjonell redigering. Vær saklig og respektfull! Send en mail til moderering@nettavisen.no hvis du har innspill til moderatorene.
Gunnar Stavrum, sjefredaktør

comments powered by Disqus