RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Jeanette er en verdig vinner

Sist oppdatert:
Tone Nygård (29) tapte mandag kveld kampen om drømmejobben i Kandidaten. Tirsdag var hun på nett-treff. Les hva hun svarte leserne.

(SIDE2): Før den direktesendte finalen på TVNorge hadde Tone et håp om at hun kom til å bli ansatt i frisørbransjen, og få en årslønn på en million kroner.

- Jeg håper og tror jeg vinner. Rett etter innspillingen var ferdig var jeg 100 prosent sikker fordi jeg følte jeg hadde gjort en god jobb. Men så sank det til 70 prosent sikkert etter at jeg fikk se hva de andre hadde gjort, sa Tone til side2.no.

Du er ansatt!
Men etter et tre måneders langt intervju, ble det Jeanette Bretteville som fikk beskjeden: «Du er ansatt», av Nikita-direktør Inger Ellen Nicolaisen.

Toppjobben viste seg å innebære å bygge opp Nikita innen hudpleie og velvære. I tillegg skal vinneren av «Kandidaten» ansette 200 nye medarbeidere.

Over 2000 nordmenn søkte på toppjobben i Inger Ellen Nicolaisens Nikita-konsern. 14 kandidater ble plukket ut. 13 fikk sparken.

Sparken i styrerommet
Mandag var det Tone som fikk avslag i det beryktede styrerommet. Den siste jobben 35-åringen hadde var Prosjektleder i IT-bedriften Intelligent Quality. Tone er født på Vinstra, og bor på Otta.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere