RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Hun vil kysse mange frosker

Foto: Håkon Mosvold Larsen / SCANPIX
Sist oppdatert:
Märtha og Ari Behns nye datter går et spennende liv i møte, skal vi tro astrolog-ekspertene.

Vi spurte Randi Bjærum og Atle Skretting hos astrologene.no og dette sier stjernetegnene om Leah Isadora:

Leah Isadora Behn, født 8. april 2005, kl. 08.20

Vi ser på dette horoskopet uten å ta hensyn til hvem det dreier seg om. Med andre ord ser vi det som et generelt case uten å føle oss bundet til forventinger om hvilken betydning eller posisjon som ventes av den som horoskopet skal avbilde.

Hun er svært utadvendt med mange jern i ilden. Handler på impulser og tenker etterpå. Vil være pågående på grensen eller over grensen til å overkjøre sine venner eller medmennesker, men vil sannsynligvis likevel være så sjarmerende at andre vil bære over med det. Hun vil storme forover uten å se seg tilbake og være full med ideer. Imidlertid kan hun ha problemer med å kommunisere ideene, enten fordi hun ikke lytter på andre, eller fordi hun har vanskeligheter med å uttrykke seg.

Hun vil bedømme de fleste situasjoner utfra sitt eget personlige perspektiv og handle deretter, uten å bekymre seg for mye om hva andre måtte mene. Antakelig er hun så optimistisk at forventningene kan ligge langt bortenfor hva som er realistisk å oppnå, men det er jo slik man lærer seg å sprenge grenser. Grensene vil hun møte i forhold til autoriteter, som hun vil føle som en begrensning og opponere mot.

Hun er sjarmerende og impulsiv, og antakelig flørtete. Vi synes å skimte mange venner og stor omgangskrets, men mer av typen idrettsvenner eller partyvenner enn det nære betroelsesvennskapet. Kanskje fordi hun ikke er personlig, men seg selv nok. Intens og utagerende, med mye temperament. Men vil ikke være langsint - hun vil rase ut og glemme fort. Og hun er direkte og ærlig, uten intriger og baktanker.

Hun vil være på jakt etter drømmeprinsen, som på en eller annen måte vil være utradisjonell i forhold til hennes vante omgivelser. Forholdet til menn kan være preget av drømmer og urealistiske forventninger, eller hun kan forelske seg i menn hun synes synd på. Med andre ord kan hun kysse samme frosk mange ganger for at prinsen skal komme fram. Hun vil ta forhold alvorlig, enten fordi hun er blitt innlært slike verdier, eller fordi hun har fått avsmak etter tidlig å ha kysset feil frosk. Kontroll er et viktig tema her, og hun vil generelt kunne oppleve en eller annen form for maktkamp eller konkurranse i forhold til venner eller partner, eller at valget blir styrt utenfra.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere