RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tidenes friskeste pyramideløfte

Sist oppdatert:
Ingen pyramidesystemer lover så fantasifull avkastning som nykommeren PlexPay. Sentral i pyramiden er en konkursgjenganger fra Trondheim.

TV 2 Nettavisen har tidligere skrevet om flere pyramidesystemer med fagre løfter. Til nå har rekorden vært holdt av PIPS, som har reklamert med en avkastning på 2 prosent, ikke pr. år, ikke heller pr. måned - men pr. dag.

Enda bedre
Men nå har PIPS møtt sin overmann i systemet PlexPay Network. En del av tilbudet fra PlexPay Network er et investeringsprogram, Global Profit System. Her kan du velge ulike varianter, og en av dem forespeiler faktisk et utbytte på 3 prosent pr. dag, altså enda mer fantastisk enn PIPS!

I tillegg tilbyr PlexPay Network produkter som bankkonto og kort. Men hovedpoenget er selvsagt muligheten til å tjene penger på å verve mange under seg i pyramiden.

I likhet med WGI tilbyr også PlexPay Network et aksjesystem. I WGI har dette aksjesystemet kollapset, og skal snart stenges, etter en utsettelse.

De to pakkene som gir reelle inntjeningsmuligheter i PlexPay har en pris på 800 og 1800 dollar, eller 5000 og 11.000 kroner.

Konkursgjenganger
En av distributørene i Norge er en mann fra Trondheim. Han opplyser på hjemmesiden til sitt sitt private firma at han tidlig var inne i oppbyggingen av PlexPay i Norge.

Til TV 2 Nettavisen sier mannen at han bare er en distributør i PlexPay-nettverket.

Han vil ikke svare på spørsmål om selskapet, og henviser til ledelsen, uten at han kan opplyse hvem det er.

PlexPay er registrert på De Britiske Jomfruøyene. Hjemmesiden inneholder ingen navn på ledere.

Mannen fra Trondheim har vært med på en håndfull konkurser opp gjennom årene, har blitt ilagt konkurskarantene og fått hard bostyrer-kritikk.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere