RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Stärk nok

Sist oppdatert:
Trioen bak Jim Stärks selvtitulerte plate kan dette med melodier, men du har hørt det meste fra før.

Jim Stärk

Jim Stärk

Sweet Recordings/Sonet

Ikke det at det gjør noe, å høre kvalitet om igjen. Tenk deg Van Morrisons «Brown Eyed Girl». Det lukter sommer, sol og evig lykke lang vei. Slik er hele Jim Stärks plata, alle ti sporene.

Det er rett og slett vakkert (og det føles liksom så godt at det er norsk). Det er noe trygt og varmt over «Jim Stärk», en anerkjennende og inviterende tone som vil forstås og lekes med, fremfor å være mystisk og ha hemmeligheter for deg som lytter. Det er bare å bøye seg i støvet for Stärk.

Men ikke for langt. Jim Stärks amerikanske sound er såpass kopiert og velprøvd at suksessen nærmest kan forutsies (kanskje derfor plata er trykt i et visst antall tusen eksemplarer også¿). Likevel, det skader ikke å høre kvalitet om igjen, og trioen hviler på ingen måte på laurbærene. De jobber hardt for plata si, og fortjener absolutt god kritikk.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere