RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hva gjør Idolene nå?

Sist oppdatert:
- Jeg sitter egentlig bare og tenker på hva jeg skal spise til middag, sa dommer Jan Fredrik Karlsen til Esben Holm. Hva gjør Esben og de andre Idolene i dag?

Se Idol på web-tv (abonnement)

Esben Holm takker dommer Jan Fredrik Karlsen for den landskjente kommentar og mener han er noe av grunnen til at han er der han er i dag.

På egen hånd
Flere enn de mest kjente av Idol-deltakerne fra 2003 har i senere tid prøvd seg som artister på egen hånd.

I etterkant av Idol-deltakelsen har det skjedd mye, sier Holm til side2.no.

Han ga blant annet ut singelen «She’s Gone» i april ifjor som kan kjøpes på musikkonline.no. For en drøy uke siden var han også med å spille inn singelen «Gi ei hånd» i Kristiansand sammen med 60 andre lokale artister til linntekt for flomofrene i Asia.

Fokus på prestasjon
Esben Holm kom blant de 15 beste i idol 2003. I år er han med for andre gang og 28-åringen håper dommerne fokuserer på prestasjonene.

- Det er mange omstendigheter som spiller inn for å nå langt. Jeg håper ikke fokuset blir på 16-årige jenter i miniskjørt, men at det skal handle om prestasjoner, sier han til side2.no.

Men han legger til at det ikke er en hemmelighet at utseendet har mye å si.

Fikk ny sjanse
Tone Anette Eide kom på 6. plass under Idol 2003. 16-åringen fikk ukentlig kritikk for den dårligste stemmen av dommerne.

Hun var ute etter en avstemning, men kom inn igjen da Jeanette Vik ble kastet ut fordi hun bare var 15 år.

På høsten i fjor slapp hun singelen «Waxy's little sister» der hun gjorde det meste selv.

Rebecca Ludvigsen var jenta som fikk være med lengst i Idol, hun røyk ut etter å ha sunget låter av Lene Marlin og No Doubt. Hun ga ut plata «What a Girl Wants» i desember 2003. Soulpop-produksjonen høstet ikke gode kritikker.

Hun har også deltatt i Melodi Grand Prix.

Noen av de andre deltakerene fra 2003 er vinneren Kurt Nilsen, Orji Okoroafor, Gaute Ormåsen, David Pedersen, Guro Dugstad, Espen Grjotheim og Linn Solemdal Andersen.

Se side2-redaksjonens egne Idol-bidrag

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere