RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Frustrerte fruer og Jan Johansen

Sist oppdatert:
Christine Kohts NRK-prosjekt «Jakten på den norske mannen» hadde premiere med glitrende seertall. Dramaserien «Frustrerte fruer» holdt seg også høyt siden premiereuken.

NRK-reporteren Christine Koht har satt seg fore å lære den norske mannen å kjenne. Derfor har hun leitet opp en hånedfull norske menn med det manneaktige navnet Jan Johansen, og intervjuer dem.

I serien «Jan Johansen» lærer vi å kjenne et knippe av landets vanlige menn.

- Jeg har vært nysgjerrig på menn lenge, jeg synes de er ganske rare. Som regel forstår jeg meg på kvinner, men når jeg snakker med menn, tar jeg meg i å tenke: Hvem er du egentlig?, sier Koht på NRKs nettsider.

Den norske befolkningen var etter alt å dømme også nyssgjerrig. 662.000 tv-seere fant det bryet verdt å følge Kohts kvalitative studie av den norske mannen. Det gir en markedsandel på 52,2 prosent.

Populære egenproduksjoner som «Ut i naturen», «Lokal årsrevy» og «Standpunkt» ga sammen med nyhetssendingene sterke seertall utover hele kvelden, og sikret at NRK1 stakk av med den største totale markedsandelen i går kveld - 37 prosent mot TV 2s 33,4 prosent.

TV 2 kan klappe seg på skulderen for seriene «Frustrerte fruer» og «Joey». Serien om de uvanlig vanlige husmødrene i forstads-USA holdt på seerne fra premieredagen forrige tirsdag. 676.000 seere (40,1 prosent markedsandel) fikk med seg andre episode av serien.

Spinoff-serien «Joey» ser også ut til å holde seg stabilt. Med 566.000 seere fikk serien en pen markedsandel på 43,9 prosent, noe som også er snittandelen for serien.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere