RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sæle jakter på kundene til Netnet

Foto: Bergens Tidende
Sist oppdatert:
Et selskap der Finn Ørjan Sæle er styremedlem og medeier, jakter på kundene til T5PC-selskapet Netnet. Sæles selskap prøver å verve kundene til ThinkSevens teleselskap PGOne.

Fredag ble telefonnettet til Netnet stengt for utgående samtaler i Norge. Det samme skjedde for selskapets kunder i Sverige mandag. Selskapet er indirekte eid av konkursrammede The 5 Percent Community.

I løpet av helgen har flere kunder i Netnet blitt kontaktet av selgere som prøver å verve dem til Finn Ørjan Sæles og ThinkSevens teleselskap PGOne. Hvordan selgerne har fått tak i telefonnumrene til Netnet-kundene er uvisst.

Finn Ørjan Sæle hevder at PGOne eller ThinkSeven ikke foretar noen målrettet kampanje mot kundene til Netnet. Han avviser også at ThinkSeven eller PGOne har skaffet seg kundelisten til det konkurstruede teleselskapet

Til tross for Sæles påstander, ringer selgerne for PGOne fra et telefonnummer som er registrert hos teleselskapet Tele Team Skandinavia AS i Oslo. I dette selskapet sitter Finn Ørjan Sæle som styremedlem. Styrleder for selskapet er superselgeren Jens Ove Johannessen.

Tele Team Skandinavia AS eies av selskapet RGS Media Rogues AS. Dette selskapet eies videre av Gunn Sande, men hun kjenner ikke til at hennes eget selskap deltar i rekrutteringen av nye kunder til Sæles PGOne.

Hun opplyser at telefonnummeret som selgerne har benyttet, befinner seg i del av kontorlokalene som leies av et annet selskap.

Dette selskapet heter Action Networking Group AS og eies av ThinkSeven-kongen Finn Ørjan Sæle, superselger Jens Ove Johannessen og en Tim Halstensen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere